5 måder du kan opbevare dine magasiner på

Det er både praktisk og pynter i dit hjem. Opbevaring af magasiner er et must, og vi giver dig inspiration til 5 forskellige måder, du kan opbevare dine magasiner på.

WE DESIGN
© Weshop

1. We design

En enkel men dekorativ magasinholder fra We Design, der passer til dig, som har mange magasiner. We Design har også lavet en lav model, som du kan have stående på en reol eller på gulvet. Magasinholderen findes i flere farver.

Enkel og dekorativ magasinholder fra We Design. 550 kr. v/ Weshop

LÆS OGSÅ Magasinholder: 10 stilfulde og helt forskellige måder at opbevare aviser og blade

House Doctor
© Scandinaviandesigncenter

2. House Doctor

Simple og stilrene magasinholdere til væggen fra House Doctor. Findes i form af en trekant, firkant og cirkel. Kan både handles enkeltvis eller i et sæt med alle tre. Kan også anvendes til opbevaring og udstilling af bøger.

Simpel og stilren magasinholder fra House Doctor. 475 kr. v/ Scandinaviandesigncenter

Caia
© Luxoliving

3. Caia of Sweden The Rack Tan Small

Rå magasinholder af læder fra Caia. Hæng dine magasiner op i denne dekorative magasinholder. Materialet er af vegetabilsk garvet læder med messing detaljer. Passer perfekt til dine magasiner, men kan også benyttes til vin, aviser eller plakater.

Dekorativ magasinholder af læder fra Caia. 699 kr. v/ Luxoliving

Curva fra AYTM
© Luxoliving

4. Curva fra AYTM

Curva magasinholder bringer eksklusivitet og æstetik ind i dit hjem. Magasinholderen fra danske AYTM er både dekorativt og praktisk til opbevaring af blade.

Æstetisk magasinholder af messing fra AYTM. 1195 kr. v/ Luxoliving

Baam
© Casanovafurniture

5. Baam

Den unikke magasinholder fra Baam, er designet er Kajsa Wilner. Baam er lavet af natur ask, med snore af læder til at holde bladene på plads. Benyt magasinholderen som en del af din indretning, i dit hjem. Baam kan både hænges på væggen i dit badeværelse, soveværelse og stue. Findes også i bejdset ask.

Smuk magasinholder af natur ask fra Baam. 999 kr. v/ Casanovafurniture