5 steder, du kan finde ny inspiration til din indretning

Nogle gange skal der bare ske noget nyt i dit hjem, ikke sandt? Men hvor finder du inspiration til din indretning? Ét bud er appen Wype, der rummer landets bedste boligmagasiner.

Der er mange steder at søge hen, hvis du gerne vil finde inspiration til fornyelse af dit hjem. Både fysiske og de mere digitale. Vi har samlet fem herunder.

1. Instagram

Instagram er nok også et af de mest brugte steder at finde inspiration til boligen. Her kan du følge både bolig- og designbrands og inspirerende private profiler, der deler ud af deres indretning. Du kan også søge direkte på hashtags og fx søge på #nytkøkken eller #badeværelse.

2. Pinterest

Søgemaskinen Pinterest er Guds gave til indretnings-interesserede typer. Her er der milliarder af billeder – eller pins, som de hedder – at gå på opdagelse i, og du kan søge efter præcis dét, som du drømmer om at forny i dit hjem. Det smarte er, at du kan lave dine egne opslagstavler, så når du ser noget, der inspirerer dig, gemmer du den blot på din tavle, og til sidst har du et fint moodboard fuld af inspiration.

LÆS OGSÅ Sådan laver du et moodboard

3. Hoteller og restauranter

Hoteller og restauranter går altid all in på en bestemt stil. Og om det er de romantiske og lyse badehoteller eller de eksklusive, stringente designhoteller, du finder din inspiration i, afhænger jo helt af, hvad du er til. Du kan besøge hotellerne fysisk, følge dem på de sociale medier eller tjekke deres hjemmesider ud for inspiration.

4. Bolig- og designbutikker

I designbutikker kan man naturligvis finde nyt interiør til sin indretning og dermed blive inspireret af at ose rundt blandt alle de fine ting. Men også butikkernes brug af de forskellige accessories eller hele opsætninger med møbler og lignende kan måske give dig en idé, som du kan bruge derhjemme. Og så er det jo alletiders undskyldning for at gå i butikker, at man bare lige skal ud og finde noget inspiration.

5. Landets førende boligmagasiner via Wype

Boligmagasiner har altid været et godt sted at finde inspiration, og i stedet for at lade dig begrænse af det enkelte magasin, du måske lige har lyst til at købe, eller den ene stil, der er fremherskende i ét boligmagasin, giver det god mening at abonnere på magasinappen Wype. Her finder du titler som BO BEDRE, Bolig Magasinet og Gør Det Selv, så der kan du bruge timer på at blive inspireret til fornyelse i dit eget hjem.

Tip: Få fuld adgang til mere end 500 udgivelser fra populære magasiner på wype.dk. Prøv 2 måneder for 0 kr.