5 uundgåelige boligfund, der giver dit hjem ekstra charme

Investér i et af efterårets smukke boligfund, og skab et helt nyt udtryk i din indretning

© Ilva

Efteråret er lig med mere tid i hjemmet, og så er det jo oplagt at udskifte et eller flere møbler i din indretning. Uanset om du vil have mere opbevaringsplads eller skabe hygge, kan du finde ny inspiration i sortimentet fra Ilva.

1. Mostra vitrineskab

Vitrineskabet er en af tidens hotteste boligtrends. Foruden at være flot at se på er vitrineskabet et praktisk møbel, som du kan bruge til både opbevaring og udstilling af alt fra bøger, fine stel, keramik eller andet nips.

Mostra vitrineskabet er håndlavet i Indien, og der er blevet brugt materialer som jern og glas til at ramme den helt rette kombination af råt, industrielt design og elegance. Vitrineskabet er særlig praktisk, da det kan åbnes både forfra og fra siderne.

Find skabet her.

LÆS OGSÅ 25 smukke vitrineskabe og kabinetter til dine yndlingsting

© Ilva

2. Bona bakkebord

Bakkebordet er både elegant og praktisk, og du kan bruge det på alverdens måder. Du kan have det stående overalt, og det kan rumme, lige det du drømmer om. Brug Bona bakkebordet ved siden af sengen – til sengelampen og mobilen i hverdagen og servér morgenmad på den aftagelige bakke i weekenden, eller placér den i køkkenet, og brug bakken til at servere lækkerier i stuen.

Find bordet her.

© Ilva

3. Cancun tæppe

Tæpper er et stort hit i indretningen, og du kan bruge dem både til at skabe hygge eller zoner i din bolig. Udover at være slidstærkt tilfører det bløde Cancun tæppe et varmt look til ethvert rum.

Cancun tæppet er håndlavet i indien og består hovedsagligt af viskose, og eftersom viskose ændrer sit udseende, i takt med at lyset i rummet ændrer sig, er du sikret et tæppe med flot udseende, der kan variere fra tid til anden.

Find tæppet her.

© Ilva

4. Ray lampe

Med den skulpturelle Ray lampe hængende i loftet kan du ikke undgå at høste komplimenter. Lampen giver et behageligt lys og har på én gang et uhøjtideligt, lækkert og stilrent look, der kan passe ind i alle boligens rum. Du kan nemt sætte dit helt eget præg på lampens udtryk, da lampens metalskærm har en helt særlig konstruktion, der kan samles på to forskellige måder.

Lampeskærmens åbne mønster giver dig samtidig mulighed for at udsmykke lampen med en smuk og iøjnefaldende el-pære, så du giver rummets lyskilde nyt liv og mere kant.

Find lampen her:

© Ilva

5. Cindy puf

Der findes ikke noget bedre og mere afslappende end en aften på sofaen med benene oppe. Og her er en puf intet mindre end oplagt. Den fremstillet i blødt og indbydende møbelvelour og findes i tre forskellige nuancer. Puffen tilfører noget dekadent og ekstraordinært, til hvilket som helst rum den bliver placeret i.

Find puffen her.

© Ilva