6 anderledes adventskranse

Jeg ELSKER at pynte op til jul, men det involverer sjældent klassiske løsninger eller særlig meget pynt. Men adventskransen skal være der.

Grafisk & virkelig nemt Lys i kopper eller skåle giver en mindre statisk løsning, som du kan flytte rundt på fra advent til advent. Kopperne her fra Design Letters koster 299 kr. for alle fire, og hvis du pepper dem lidt op med mos og sætter dem i et fint stilleben, giver de en moderne, grafisk og superelegant julestemning. Husk at bruge sorte lys - de er prikken over i'et.

Ad hoc-løsningen Jeg elsker uperfekte ting, og det er herligt befriende at se en adventskrans som denne, der ikke tager tingene så seriøst. Især genialt til dig, der endnu ikke har fået samlet et helt sæt af noget som helst, eller bare falder for det, du ser på din vej. Og her er virkelig mulighed for at forandre udseendet på kransen i løbet af december uden det store besvær, hvis det lige passer til dagens lune.
Set på ballerinastina.blogspot.dk

Dåseskjul
Løsningen til dig, der vil skrige ud til verden, at du elsker DIY. På hver dåse sætter du en Dymo-strimmel med hhv. første, anden, tredje og fjerde søndag i advent (evt. på forskellige sprog, bare for at udfordre dig selv - og dine gæster - lidt), lidt mos og et lys i dåsen, og så placerer du dem på et fad eller en bakke med et par kogler og et enkelt stykke julepynt. Bum, så er det jul.
Set på vintage-house.blogspot.se

Frem med spadeboret
Manden i huset vil måske ligefrem synes, at det der med julepynt ikke er så tosset, hvis du præsenterer ham for den her idé. Her er to stjerner sat på med dobbeltklæbende tape, men du kan også bruge små julekugler eller andre mindre julefigurer.
Fundet på pinterest.com/kirstenmogensen

Maskulin elegance Hvem siger, julen kun skal være rød og hvid? Vælg bloklys og underlag i en farve, der passer til resten af din indretning, og lad blot et par grangrene og få stykker julepynt vise, at det her rent faktisk er en juledekoration. Bloklys og skiferplade fra Broste Copenhagen.

Sød idé Den her krans forelskede jeg mig allerede i sidste år på Louises Instagram-profil. Dét er da humor! Jeg er bare ikke sikker på, den ville holde til fjerde søndag hjemme hos mig...
Set på hverdagsmoment.blogspot.dk