6 beviser på at grå vægge er alt andet end kedeligt

Hop med på trenden med de grå vægge og skab smukke kontraster i dit hjem.

8. januar 2018 af Julie Kristine Trampe

Grå er en farve, der skille vandene. Enten er du vild med det kølige look, eller også er du slet ikke fan. 

Der har været en tendens med at male en enkelt væg i et rum for at skabe kontrast, og det er ofte grå, som bliver brugt til dette. Nogle synes, det er en kedelig farve, men det behøver ikke at være kedeligt at indrette med grå. Nedenfor er seks eksempler på, hvordan du kan bruge grå på væggene, uden det bliver koldt og kedeligt. 

Skab tekstur 

Brug spartelmaling og skab tekstur på væggen. Det giver et råt og køligt look, men kedeligt - det er det ikke. 

Rolige omgivelser 

Find en smuk grå tone og indret minimalistisk. På den måde vil du få et rum, der skaber ro. 

Dunkel stemning 

Brug en meget mørk grå til at indrette meget kontrastfuldt og dunkelt. En enkelt helt mørk væg kan være utrolig smuk i de rigtige omgivelser. Det vil give kant til boligen. 

Lyst og feminint 

Brug en helt lys grå nuance for nemmere at få et feminint look. En lys grå farve kan nemt peppes op med feminine toner som lyserød og pasteller. 

Varm grå 

Hvis du ikke er helt med på at indrette i kølige toner, så vælg en varm grå farve. Den går næsten over i en sandfarve, men på den måde får du varme ind i indretningen på en smuk og anderledes måde. 

Blandede nuancer 

Hvis du vil bruge fliser i køkkenet, så find tre eller fire forskellige nuancer af grå og bland dem. På den måde undgår du at det bliver koldt og ens at se på. 

Luksus feeling 

Et gråt badeværelse kan være med til at skabe spastemning. Hold det minimalistisk og indret med store grå fliser. Det er råt og flot. 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste