6 geniale idéer med magnetiske knivholdere

Du vil blive overrasket over, hvad du kan lave med lidt kreativitet og en magnetisk knivholder. Se med her, hvor vi har samlet 6 geniale idéer med magnetiske knivholdere.

1. Lav en magnetisk madplan i køkkenet

Gør det nemmere at lave mad med magnetiske knivholdere. Mal knivmagneterne med tavlelak og montér en for hver dag i ugen, så du kan hænge opskrifter op og planlægge ugens måltider.

2. Hæng dine billeder op med knivmagneter

Lav en cool billedvæg i stuen med magnetiske knivholdere. Mal dine knivholdere og magneter med en spraydåse i din udvalgte farve, og brug dem til at hænge dine yndlingsfotos op.

3. Knivmagneter til organisering af dit værktøj

Fastgør knivholdere på en spånblade over et arbejdsbord og brug dem til opbevaring af skruer, søm, bor og andet metalværktøj.

4. Dekorativ opbevaring af skarpe kontorredskaber

Klæd dit kreative hjørne på, og undgå skrammer på fingrene. Du skal bare lime et flot stykke stof rundt om knivholderen og montere den på væggen – så kan du opbevare dine skarpe redskaber på sikker afstand.

5. Smart opbevaring af børnenes perler

Der er ikke noget, der roder, som børn, der leger med perler. Montér en knivholder på undersiden af en lille hylde, og opbevar perler i krukker med metallåg. Nemme at nå og nemme at gemme af vejen.

6. Brug magnetholdere til dine malerpensler

Prøv at montere nogle knivholdere i dit atelier. Våde pensler fyldt med maling bli'r ved med at være lodrette og er lige ved hånden.

HÅNDPLUKKET TIL DIG