6 lækre og praktiske boligfund, som alle børnefamilier vil elske

Som børnefamilie er det nemt at nedprioritere en cool indretning til fordel for praktik. Men hvorfor ikke kombinere? Bliv inspireret her

© Ilva

Mange børnefamilier venter gerne med at investere i den indretning, som de drømmer om, fordi det ikke passer ind i det travle og praktiske børnefamilieliv. Men det behøver ikke at være sådan, for i dag findes der et utal af møbler og items, der både matcher drømmen om en cool og moderne indretning og de praktiske krav.

Gem legetøjet væk

Flet er en af de tendenser, der er svære at komme udenom. Udover at være dekorativ er den flettede Asha kurv også ideel til at gemme legetøj og andet rod væk.

Find den her.

© Ilva

Luksus og leg på samme tid

En stor puf i velour kan uden tvivl tilføje dekadence og luksus til jeres hjem, men det behøver ikke være puffens eneste eneste formål. Cindy puffen er nemlig både blød og indbydende, og derfor er den også det oplagte sted for timevis af børnelege og hygge.

Puffen fås i flere farver. Find den her.

© Ilva

Dekorativ oprydning

Ligger dine børns tøj også tit og flyder, så er de dekorative knager et oplagt valg. Sæt Stone knagerne op i børnehøjde, så børnene selv kan hænge deres jakker og cykelhjelme op.

Find dem her.

© Ilva

Slidstærk hygge

Tæpper i indretningen er en af de helt store trends og er med til både at skabe zoner og hygge i hjemmet. Det bløde Cancun tæppe er praktisk og varmt, når børnene leger på gulvet, og så er det særligt slidstærkt.

Tæppet fås i flere farver. Find det her.

© Ilva

Farverige børnemøbler

Giv børnene deres egne møbler i flotte og iøjnefaldende farver og skab et cool og hyggeligt børneområde, der både er flot at se på og praktisk. Moon junior stolen er ha en plastsæde og er derfor nemt at holde rent.

Find den her.

Elegant opbevaring

Det klassiske vitrineskab har fået en renæssance og er en elegant måde at opbevare nips, pynt eller legetøj på. Mostra vitrineskabet er særlig praktisk, da det kan åbnes både forfra og fra siderne.

Find det her.