6 lys- og neonskilte, der vil lyse dit hjem op

Hvis du mangler en alternativ lampe eller nogle gange bare har lyst til at bøje det i neon, så er her 6 cool skilte til dig.

© Urban Outfitters

Neon på væggene

Neonlys og lysskilte kendes nok bedst fra storbyernes gader, stræder og hustage, men de er også supercool at have hængende hjemme på væggen.

Skiltene lyser med et dæmpet lys, der skaber masser af stemning derhjemme, og du kan med garanti finde ét, der passer hjem til dig.

Vi har udvalgt 6 fede skilte, der kan lyse op hjemme hos dig.

© Lirumlarumleg

De senere år er lightboxes blevet ret populære og det med god grund. De fine lyskasser kan bruges til at skrive små budskaber eller hilsner på med de medfølgende bogstaver, og med nogle af dem følger der også sjove emojis og lignende.

Der findes en del forskellige størrelser, så du kan have en lille i hjørnet eller gå all in på en større.

Lightboxen på billedet koster 179,95 kr. og kan købes her.

© Urban Outfitters

Taleboble

Denne lille taleboble er fin i sig selv, men du kan også skrive beskeder på den med tus. Den kan bruges som huskeliste, til søde hilsner eller hvad du ellers kunne have lyst til.

Taleboblen koster cirka 247 kr. (£28) og kan købes lige her.

© Urban Outfitters

'Hello'

Tekst i neon er en anderledes måde at dekorere på, og det ser supercool ud. Du kan vælge et ord eller en sætning, der betyder noget særligt for dig, eller for eksempel bruge dette skilt til at hilse folk velkommen, når de træder ind i dit hjem.

’Hello’-skiltet koster cirka 563 kr. (£65) og kan købes lige her.

© Luxo Living

Væglampe med hjerte

Hvis du er mere til symboler end tekst, så laver A Little Lovely Company disse fine væglamper i både hjerter, skyer og lyn. De findes i flere forskellige farver, så hvis du mangler lidt lys og pangfarver, er det måske lige noget for dig.

Hjertet koster 479 kr. og kan købes lige her.

© Urban Outfitters

Bordlampe med pil

Skal det hellere være en bordlampe, så kan det også sagtens lade sig gøre. Der er et bredt udvalg, for eksempel denne pil eller en grøn kaktus, hvis du gerne vil have en plante, der virkeligt ikke kræver vand.

Pilen koster cirka 529 kr. (£60) og kan købes lige her.

© Heimlig Shop

Sammensæt dit eget

Hvis du ikke kan finde det helt perfekte skilt, så kan du vælge at designe dit eget. Her kan du se en udgave, hvor du selv vælger bogstaver, som du selv klikker sammen, så de danner de ord, du vil have.

Du kan se og købe bogstaverne her.