6 smarte idéer til at holde styr på ledningerne

Er du træt af ledninger, der flyder? Så har vi gode nyheder. Her får du 6 af vores bedste idéer til at holde styr på ledningerne, så de ikke roder.

© IKEA

1. Gem ledningerne væk i en fin kasse

Ledninger der flyder er ikke det smukkeste i stuen. En fin kasse med plads til det hele er en hurtig løsning. Ledningerne kommer ud i den ene side, og forlængerledningen i den anden.

LÆS OGSÅ 7 nemme løsninger: Sådan indretter du dit tv "væk"

2. Hold styr på ledningerne med etiketter

Sæt en etiket på hver ledning, så du hurtigt kan se, hvor de hører til. En kabelsamler under en arbejdsplads eller et hjemmeunderholdningsområde holder orden i ledningerne, så de ser pænere ud.

3. Opbevar stikdåse i hjemmelavet stofpose

Denne stofppose til opbevaring af stikdåsen tager lidt længere tid at lave, men fordelen er, at du aldrig skal kravle ind under dine møbler mere.

Sådan laver du posen: Klip et stykke stof ud, der er lidt længere end elskinnen, sæt 4 ringe i, og monter posen nederst på dit møbel med hyldeknægte.

4. Hæng hårstylingudstyret op på badeværelset

Roder dine ledninger på badeværelset? Prøv at hænge dit hårstylingudstyr op i stedet for at opbevare det i en skuffe. Med et spejl, der hænger oven på døren, får du også et perfekt stylingområde.

5. Hold styr på dine hovedtelefoner med gamle yoyoer

Brug gamle yoyoer som kabelsamlere til dine hovedtelefoner. Du skal bare ta' snoren ud og vikle ledningen rundt om midten. Sådan!

6. Salt- og peberbøsser til opbevaring af ledninger

Disse salt- og peberbøsser har den perfekte størrelse til opbevaring af hovedtelefoner og USB-kabler. Du kan også gi' dem et kreativt udseende ved at spraymale dem i din yndlingsfarve.

HÅNDPLUKKET TIL DIG