7 alternative vægophæng, der skaber liv og dynamik i indretningen

Udsmyk dine vægge med alternative vægophæng. Vi har samlet 10 smukke og dekorative alternativer til plakater, der vil give din indretning et frisk pust.

1. Pynt din væg med et fint vægtæppe

Drop den klassiske fotoudstilling på væggen i stuen, og gør plads til et fint vægtæppe. Denne løsning vil uden tvivl sætte et personligt præg på indretningen.

2. Lav en kunstvæg med fine tallerkener

Skift den klassiske billedvæg ud med en kunstvæg af fine, farverige tallerkener. Lad tallerkenerne variere i størrelse, form og farve, men gå efter tallerkener i samme nuance, hvis du vil have et roligt udtryk. Tallerkenerne kan også bruges som variation i en traditionel billedvæg.

3. Udsmyk din væg med en skøn drømmefanger

Tanken bag drømmefangere er bare så smuk, og samtidig pynter den utrolig meget på væggen. Hæng den i soveværelset og lad den kan fange dine drømme eller brug den som et dekorativt indslag på væggen i stuen. Du kan også nemt lave din egen drømmefanger. Se bare her.

4. Giv dine vægge kant med en rå opslagstavle

Lav en rå opslagstable med rionet og pynt den med lige det du har lyst til f.eks. små kunstværker, billeder af familien, søde sedler og andre fine ting. Brug kroge og klemmer i til at hænge tingene op.

5. Dekorér din væg med et Macrame vægophæng

Vi er vilde med det smukke macrame vægophæng i gang. Ophænget er en god erstatning til kunst og plakater, og hvis du er rigtig kreativ, så kan du også lave det selv.

Få mere inspiration her.

6. Lav din egen kunst til væggen med pressede blomster

Kunstværker med blade og blomstermotiv er noget af det fineste at udsmykke dine vægge med i øjeblikket. Lav din egen kunst med pressede blomster blade i glas og ramme - det er nemt, billigt og superfint. Læs bare her.

7. Hæng grønne planter på væggen

Skru op for stemningen i dit hjem med en smuk plantevæg. Se, hvordan du nemt laver din egen grønne væg her.

Hvis du ikke er klar på at gå all in, kan du også bruge et par hængevaser, hvor du putter planter eller afskårne blomster i.