7 grunde til at indrette badeværelset med marmor

Marmor er et fantastisk materiale, som er en tilbagevendende trend. Derfor skal du bruge løs af den smukke natursten. Her får du 7 grunde til, hvorfor marmor skal være en del af din indretning.

1. Det er elegant

Marmor kan det, som mange andre materialer ikke kan. Det kan gøre et rum elegant, hvis man bruger det rigtigt. Se blot hvor elegant denne brusekabine er blevet ved hjælp af marmor.

2. Det giver et "twist"

Marmor giver lige dét ekstra til et rum. Her er håndvasken valgt i massiv marmor, hvilket giver rummet finesse og kant.

3. Det er flot på enkelte items

Hvis ikke du vil gå all-in på marmorvægge- og gulv, så kan du nøjes med enkelte genstande af marmor, som vil give dit rum et minimalistisk og unikt udtryk.

4. Det er specielt

Marmor kan fås i forskellige farver. Brun, grøn, bordeaux og den klassiske hvide. Du kan derfor vælge akkurat din stil og finde den marmor, der falder i din smag.

5. Bare fordi

Vælg marmor fordi du kan. Denne papirholder i marmor er da meget pænere end en som er lavet af pap, ikke?

6. Det kan næsten ikke blive for meget

Marmor er så enkelt og elegant i sit udtryk, og kan næsten ikke blive for meget. Du kan snildt tillade dig at pryde både vægge og gulv med naturstenen og dermed få et helt unikt rum.

7. Igen bare fordi

Igen skal du bruge marmor fordi du kan. Denne bakke er da pænere end hvis dine produkter stod frit på håndvasken? Køb genstande af marmor, fordi de gør dit rum lidt mere attraktivt.