Halloween drinks: 8 gyyyseligt gode og nemme drinks til din halloweenfest

Skulle det være et flydende spøgelse? Eller hvad med en sort enke? Find her opskrifter på skræmmende halloween drinks til både børn og voksne, der vil fuldende halloweenfesten.

Halloween drinker oppskrifter
© Getty Images

Skal du holde en halloweenfest, er det vigtigt, at festens drinks er mindst lige så grusomme og uhyggelige som dine dekorationer og din udklædning.

Er du ikke ude efter en hel bar med forskellige halloween drinks, så lav fx en af dem som velkomstdrink til din halloweenfest, eller brug dem som et festligt indslag i løbet af aftenen.

Find herunder inspiration og opskrifter til 8 forskellige halloween drinks, der vil være prikken over i'et til din gyyyselige halloweenfest.

LÆS OGSÅ 14 skræmmende, men lækre opskrifter til halloweenfesten.

Mystisk og dunkel halloween drink med glimmer

Denne halloween drink ligner en magisk trylledrik og er blandt andet lavet af sort vodka og spiseligt glimmer. Imponer dine skræmmende gæster allerede fra start af, og lav denne som velkomstdrink.

Find opskriften til den gyselige halloween drink her.

TIP Har du ikke lige sort vodka og spiseligt glimmer på lager derhjemme, så kan du sagtens undlade den spiselige glimmer, mens du nemt selv kan lave sort vodka.

Det skal du bruge til sort vodka

  • 1 flaske vodka
  • 10 dråber blå madfarve
  • 10 dråber rød madfarve
  • 8 dråber grøn madfarve

Sådan gør du

  1. Tilsæt mad farve drop-by-drop til en flaske vodka.
  2. Luk flasken og ryst godt. Opbevar flasken som du ville gøre med en anden vodka, indtil du er klar til at blande din halloween drink. Ryst flasken igen inden brug.

LÆS OGSÅ Sådan laver du en græskarlygte.

Skræmmende drink med flydende øjne

Flydende øjne i drinken er en stensikker vinder, hvis du gerne vil skabe gys og rædsel til din halloweenfest. Find slikøjne i din lokale slikbutik, så de kan spises, når drinken er tømt. Mums!

Find opskriften til halloween drinken her.

Flydende monster-drink til din halloweenfest

Spred gys og gru til halloweenfesten med et monster i flydende form. De spiselige øjne laves af skumfiduser og chokolade sauce. Lækkert!

Find opskriften på halloween drinken her.

Den sorte enke-drink til halloweenfesten

Denne mørke og søde drink kan have et giftigt bid. Så drink den, hvis du tør. Lav denne halloween drink som velkomstdrink, og se, hvor modige dine gæster er, allerede når de kommer.

Find opskriften på drinken til din halloweenfest her.

LÆS OGSÅ 11 nemme DIY-dekorationer til halloweenfesten.

En blodig halloween drink

Gør din sangria frygtindgydende med blodige detaljer på kanten af glasset. Lav fx blodet til din halloween drink af farvestof, majssirup og sukker.

Få opskriften på denne grusomme halloween drink her.

Oogie boogie halloween drink

Denne spooky vodka-cocktail er i virkeligheden bare en undskyldning for at spise flere vingummiorme – og hvem vil ikke gerne det?

Få opskriften på den lækre halloween drink her.

TIP Har du ikke sort sukker derhjemme til sukkerkanten, kan du i stedet lave en lignende kant med sort madfarve og almindeligt sukker. Dyb først glasset i den sorte madfarve og derefter i sukkeret. Nemmere bliver det ikke at tilføje lidt ekstra gys til dine halloween drinks.

Krympede hoveder i krydret cider

Denne drink kræver måske lidt mere forberedelse end de andre halloween drinks på listen. Men frygt ej! De spooky krympede hoveder er nemme at lave: Skræl æblerne, skær ansigterne ud, dyb dem i en blanding af citronsaft og salt, og smæk dem i ovnen i 2 timer. Fyld dem løbende i skålen med cider, og vent på skrigene – vi lover det ender med at være forberedelsestiden værd!

Idéen er især oplagt, hvis du vil lave en punch til din halloween fest.

Find halloween-opskriften her.

TIP Er krydret cider ikke lige noget for dig, så kan den skræmmende effekt med de krympede hovedet bruges i hvilken som helst drink – fx din yndlings.

LÆS OGSÅ 13 nemme halloween kostumer, du selv kan lave.

Skræmmende halloween drinks til børn

De mindste til halloweenfesten skal selvfølgelig ikke snydes for en drink, der kan skabe gys og uhygge.

Lav fx en af ovenstående drinks, hvor du undlader alkoholen, eller fyld en bowle deres yndlings sodavand eller rød saftevand, så det ligner blod.

Vigtigst til børnenes halloween drink er den uhyggelige og gyselige pynt! Fyld den fx med (u)lækre slikorme eller candyfloss, og dyb kanten i sort sukker som prikken over i'et.