7 gyyyseligt gode og nemme drinks til din halloweenfest

Skulle det være et flydende spøgelse? Eller hvad med en sort enke? Find opskrifter på skræmmende halloweendrinks til at fuldende halloweenfesten.

Halloween drinks opskrifter
© Getty Images

Skal du holde en halloweenfest, så er det vigtigt, at festens drinks er ligeså grusomme og uhyggelige som dine dekorationer og din udklædning.

Skal du ikke lave en hel bar med halloween drinks, så lav fx en af dem som en velkomstdrink til halloweenfesten eller brug dem som et festligt indslag i løbet af aftenen.

Få inspiration og opskrifter til 7 forskellige halloween drinks, der vil være prikken over i'et til din gyselige halloweenfest, her.

LÆS OGSÅ 14 skræmmende, men lækre opskrifter til halloweenfesten.

1. Mystisk og dunkel halloween drink med glimmer

Denne halloween drink ligner en magisk trylledrik og er blandt andet lavet af sort vodka og spiseligt glimmer. Imponer dine halloween-gæster allerede fra start af, og lav denne som velkomstdrink.

Få opskriften på denne halloween drink på elletalk.com.

TIP Har du ikke lige sort vodka og spiseligt glimmer på lager derhjemme, så kan sagtens undlade den spiselige glimmer, mens du nemt kan lave din egen sorte vodka.

Det skal du bruge til sort vodka

  • 1 flaske
  • Vodka
  • 10 dråber blå madfarve
  • 10 dråber rød madfarve
  • 8 dråber grøn madfarve

Sådan gør du

  1. Tilsæt mad farve drop-by-drop til en flaske vodka.
  2. Luk flasken og ryst godt. Opbevar flasken som du ville gøre med en anden vodka, indtil du er klar til at blande din halloween drink. Ryst flasken igen inden brug.

LÆS OGSÅ Sådan laver du en græskarlygte.

2. Skræmmende drink med flydende øjne

Flydende øjne i drinken er en stensikker vinder, hvis du gerne vil skabe gys og rædsel til din halloweenfest. Find slikøjne i din lokale slikbutik, så de kan spises, når drinken er tømt.

Find opskriften til halloween drinken her.

3. Flydende monster-drink til din halloweenfest

Spred gys og gru til halloweenfesten med et monster i flydende form. De spiselige øjne laves af skumfiduser og chokolade sauce. Lækkert!

Find halloween-opskriften her.

4. Den sorte enke-drink til halloweenfesten

Denne mørke og søde drink kan have et giftigt bid. Drik den, hvis du tør. Se hvor modige dine gæster er allerede når din kommer, og lav fx denne halloween drink som en velkomstdrink.

Find opskriften til din halloweenfest hos evermine.com.

LÆS OGSÅ 11 nemme DIY-dekorationer til halloweenfesten.

5. En blodig halloween drink

Gør din sangria frygtindgydende med blodige detaljer på kanten af glasset. Lav fx blodet til din halloween drink af farvestof, majssirup og sukker.

Få opskriften på den halloween drink her.

6. Oogie boogie halloween drink

Denne spooky vodka-cocktail er i virkeligheden bare en undskyldning for at spise flere vingummiorme. Vi klager bestemt ikke.

Få opskriften hos letsmingleblog.com.

TIP Har du ikke sort sukker derhjemme til sukkerkanten, kan du i stedet lave en lignende kant med sort madfarve og almindeligt sukker. Dyb glasset i den sorte madfarve og derefter i sukkeret.

7. Krympede hoveder i krydret cider

Disse spooky krympede hoveder er næsten for nemme at lave: Skræl æblerne, skær ansigterne ud, dyb dem i en citronsaltblanding og smæk dem i ovnen i 2 timer. Flyd dem løbende i skålen med cider og vent på skrigene! Oplagt hvis du vil lave en punch til din halloween fest.

Find halloween-opskriften her.

TIP Er krydret cider ikke lige noget for dig, så kan den skræmmende effekt med de krympede hovedet bruges i hvilken som helst drink - fx din yndlings.

LÆS OGSÅ 13 nemme halloween kostumer, du selv kan lave.

LÆS OGSÅ Sådan skjuler du nemt grimme fliser - uden at fjerne dem