7 produkter til dig, som hader at gøre rent

Har du også svært ved at overskue din rengøringsrutine og går der ofte længere tid imellem end der burde? Vi har samlet 7 produkter, som vil gøre din rengøringsrutine til en leg.

© Amazon

Rengøring og pligter behøver ikke være omstændige, langsommelige eller tidskrævende.

Med disse 7 vidunder-produkter, kan du nemt springe over hvor gærdet er lavest og spare værdifulde minutter - aldrig har din rengøringsrutine været nemmere!

Det går hurtigere, når man har det sjovt

© Amazon

Alle har brug for en ven i nøden

Opvasken er normalt en sur pligt, som hurtigt skal overstås, men med disse handsker kan du kun blive opmuntret til vild rockfest. Tænd op for musikken og lad noderne tage over - pludselig er den sure tjans, slet ikke så slem mere. Rengøringshandsker fra Amazon til ca. 64 kr.

© Wayfair Supply

Du og abe-handsken vil uden tvivl blive de bedste venner. Når kampen mod støvet skal tages, er aben en uundværlig følgesvend. Med mikrofiber fanger aben nemlig alt støv og snavs i hjemmet, mens du kan more dig over dens søde attitude og krøllede, røde top. Hvordan skal man ellers underholde sig selv?Abe-rengøringshandske fra Wayfair Supply til ca. 157 kr.

og pist væk var de gensidige pletter..

© Amazon

Der er ikke noget mere demotiverende end indtørrede, gensidige pletter, som kræver en halv arm og en krig af tid. Derfor er det heldigt, at du nu kan købe denne smarte foliebelægning, hvor du med et snuptag kan fjerne indtørret madrester og klamme pletter - hurtigt og nemt. Aldrig har du haft et pænere komfur. Foliebelægning fraAmazon til ca. 100 kr.

Få persiennerne overstået på få sekunder

© Amazon

Når man i sin rengøringsrutine når til persiennerne, fremstår de pludselig som en uduelig og unødvendig ting i hjemmet - oftest fordi man ikke orker kampen med dem. Efter nærkamp med aluminium-persiennen er slutresultatet som regel halvhjertet og ikke fyldestgørende - i stedet står du tilbage med en bøjet, skæv sag. Men nu er redningen her! Med dette smarte redskab kan du få kål på alt støvet og så endda på under den halve tid - det er effektivt!

Persienne støvklud fra Amazon til ca. 50 kr.

Lad Flubber gøre det beskidte arbejde

© Amazon

Denne flubber er knap så sød, som dén vi kender fra filmen, ikke desto mindre er den super effektiv! Den klistrede masse er nemlig genial til at rengøre computertastaturer, mobiltelefoner og kameraer. Med sin klistrede overflade får fat i alt snavset og bakterierne, som gemmer sig. Cyber Clean fra Amazon til ca. 60 kr.

Gør rent hver dag, ubevidst.

© Amazon

Disse bløde sutsko vil spare dig masser af tid og besvær. Med en sål af mikrofiber tager denne bedårende hund den værste snavs, hår og døde hudceller, som ligger på gulvet. På den måde tager du snavset i opløbet og undgår derved omstændige ture med støvsugeren. Sutsko af mikrofiber fra Amazon til ca. 85 kr.

Lad dog barnet...

© Amazon

Hvis du har børn, ved du, at det svært at nå det hele i hverdagen og at rengøringen ofte bliver ned prioriteret - men nu kan du få gratis hjælp til at klare skærerne derhjemme. Denne funktionelle bodystock er monteret med mikrofiber og "støv-arme", som vil opsamle alt støv og snavs på gulvet. Leg og rengøring kan sagtens gå hånd i hånd - men nyd det, mens du kan!

Bodystock fra Amazon til ca. 250 kr.