8 misundelsesværdige hjem, der dræber enhver fordom om "herrehybler"

Det kan godt være, at kvinderne er mest dominerende på Instagram, men disse fyre fortjener altså et like, follow og ren og skær love for deres fantastiske sans for boligindretning!

boligindretning på instagram
© @nicknemechek / @hverdagsguf

@christianengholm

Hjemme hos Christian er der murstensvægge, industrielle møbler, hvide gulve og lækre detaljer. Selvom det er en udpræget maskulin stil, blødes den op af planter og velour og det skaber en perfekt balance i hjemmet.

Christian har tidligere været ugens Instagrammer her på sitet, så hvis du vil vide mere om hans stil, og hvad han selv elsker mest ved sit hjem, så læs med her.

@alekmodin

Alek har en helt unik og cool stil, der i den grad kommer til udtryk på væggene. Han har blandt andet tapet i stuen, vinduesvæg indtil soveværelset og metrofliser i køkkenet. Desuden består hjemmet af de lækreste træmøbler, som de fleste ville misunde.

@bjornberg.dk

Her er et hjem, som du med sikkerhed ikke har set magen til før.

Jeppe har skabt en fed kombination af herrehybel og oase midt inde i byen. Planterne vokser rundt omkring i lejligheden og bliver brugt på helt unikke måder i indretningen. Kobber og messing fylder de fleste rum og skaber et lækkert industrielt look, og så har han desuden en hel væg af træ!

@mikkeldahlstroem

Mikkel har den mest gennemførte Instagramprofil med sans for detaljerne. I små bidder giver han dele af sit hjem og hvert et billede viser os, at han har rigtig (!) god stil. Kontraster fylder meget i hjemmet og især sort/hvid bliver brugt en del. Desuden er han super dygtig til at bruge bøger og plakater i sin indretning.

PSSST Kunne du også tænke dig lækre gardiner ligesom Mikkel? Se vores kæmpe guide til de flotteste gardiner til dit hjem

@egilforstad

Egil har det dejligste hjem, hvor simpel indretning og rene linjer i den grad er nøgleordene. Vi er især vilde med det åbne rum, hvor køkken, spisestue og stue smelter sammen på fineste vis. Hans balkon ville vi bestemt heller ikke have noget imod at eje, for den er helt perfekt til hyggelige sommeraftener med vennerne. Wauw!

@hverdagsguf

Mathias formår at skabe en perfekt kombination af det mørke og lyse. Det ses blandet andet i køkkenet hvor skabselementerne både er sorte og hvide, hvilket ser helt genialt ud. Derudover er hans lampesamling "to die for", og du vil i det hele taget elske hans hjem, hvis du er til nordisk design.

@nick_nemechek

Nick har nok den mest elegante lejlighed i København med høje stukke og smukke dobbeltdøre indtil spisestuen og soveværelset. Væggene er hvide og lysindfaldet helt fantastisk! Møblerne er stilrene og kunsten, både i hans hjem og på hele hans Instagramprofil, er virkelig smuk.

@shaunyness

Shaun har en super cool profil, der indeholder (meget) kaffe og små, fine detaljer fra hans hjem. Vi har indtil videre kun fået lov til at se små bider af hans indretning, men vi krydser fingre for, at der snart bliver vist mere, for det tegner godt! De rene linjer, flotte posters og æstetiske coffee table books sidder i hvert fald lige i skabet på hvert et billede!

Få de bedste boligreportager, DIYs, indretningstips og konkurrencer fra Bolig Magasinet gratis -tilmeld dig her