9 steder, der serverer instavenlig brunch, som smager (næsten) michelinvenligt

Hvem skal du have med?

© The Union Kitchen

Wulff & Konstali

Hos Wulff & Konstali skal du selv sammensætte din brunch. Du kan vælge mellem 21 helt hjemmelavede og delikate komponenter. Da det desværre ikke er muligt at reservere bord her, så kom enten før kl. 10 eller efter kl. 14, for at undgå for meget ventetid. Skulle der opstå ventetid på et bord, så er den lækre brunch nu også ventetiden værd.

The Union Kitchen

Vafler, æg, avocado, croissanter og granola. Hos Union Kitchen får du alt, hvad du kunne ønske af en brunch, når du bestiller deres brunchtallerken. Omgivelserne er mørke og hyggelige og stemning er afslappet uden at betjeningen bliver sløset. En klassiker på den københavnske caféscene.

Mash

På Mash Skovridderkroen i Charlottenlund og Mash på Bredgade, kan du hver lørdag og søndag opleve et brunch-paradis. Som gæst kan du forvente en brunch i verdensklasse, ifølge Mash selv. Derudover kan du forvente det absolut bedste fra det europæiske og amerikanske køkken med råvarer af allerhøjeste kvalitet. Brunchen inkluderer selvfølgelig også både steak og bearnaise

Mad & Kaffe

Mad & Kaffes morningplate består af enten 3, 5 eller 7 forskellige dele efter dit eget valg. Du må selvfølgelig gerne vælge den samme ting flere gange. Så alt efter hvor sulten du er, bestiller du fit imellem deres 18 spændende valgmuligheder. Hele to gange har de vundet titlen Bedste café i København (2015 og 2016) og de blev nomineret til Bedste morgenmad i byen i 2017. Det er superlækkert.

Restaurant Sult

Sult er kendt for deres lækre weekendbrunch buffet. Buffeten indeholder en lang række lækre delikatesser, både sunde og søde. Derudover er der stort fokus på på økologi, glutenfrie og laktosefrie produkter. Hvis du skal prøve Restaurant Sult, så anbefaler de, at du booker bord - så undgår du evt ventetid.

Fars Dreng

Denne café har et afslappet og uformelt miljø, hvilket understreges med deres åbne køkken. De har været nomineret til Byens bedste café i 2016 og i 2017 er de blevet kåret til Byens bedste morgenmad/brunch af AOK. Alt hvad de laver er tilberedt fra bunden og de tænker økologi fær konventionelt - uden at være hellige. Det vigtigste for dem er at kvaliteten er i orden.

Ravage Restaurant

Ravage er et fransk køkken, men de er kreative med det, de laver og du vil ikke blive skuffet, hvis du en weekend svinger forbi og bestiller, deres brunch, som går under navnet morgenmad og serveres mellem 10.00 og 13.00 lørdag og søndag. Serveret på opsats, får du både lækre oste, avocado og frisk frugt blandt meget andet.

Sidecar

Hvis du vil bestille bord, skal du være ude i meget god tid. For Sidecar er efterhånden blevet en brunchstjerne. Og med god grund. Du kan få både chiagrød og vafler. I hverdagene hedder det morgenmad og du kan sammensætte retter selv eller gå all-in med deres store morgentallerken, der består af mere end 10 forskellige elementer.

Møller Kaffe og Køkken

Her får du også de fineste små anretninger, du selv vælger fra listen. Retterne tilpasses efter sæsonen og du kan forkæle smagsløgene med alt fra grapefrugt med karamelliseret sukker, øllebrød med havtorn og et hav af andre brunchlækkerier.