Aarhus får nyt interiør og design-event der skal hylde lokale brands

Smilets By slår snart dørene op til et helt nyt designevent a la modeugen for interiør i København: Three Days of Design.

Aarhus
© Taishõ/AYTM

Dansk design, partnerskab og mangfoldighed.

Det er nøgleordrene for et nyt og spændende designevent, Aarhus Design Hub, som finder sted i Smilets By.

Aarhus Design Hub kan nok bedst sammenlignes med 3daysofdesign, som vi kender fra København eller Formland i Herning. Ligesom disse messer, henvender Aarhus Design Hub sig primært til presse og profesionelle - men eventet er med til at sætte Aarhus yderligere på Danmarks og verdens designkort og kan være med til at skabe et årligt samlingspunkt for designglade Aarhusianere på samme måde som 3daysofdesign gør det i København.

Aarhus huser nemlig mange dygtige danske designbrands, og til eventet får de besøgende mulighed for at gå på opdagelse blandt et udpluk af dem. Blandt andet: AYTM, By Wirth, DOKK16, ester & erik, KlipKlap, Kreafunk, Nordic Tales, STOFF Nagel, Taishō, Wabi Sabi Nordic, We Do Wood, Woodstyle og OMHU.

Aarhus Design Hub løber af stablen d. 1. og 2. september og finder sted i forskellige showrooms, placeret tæt på hinanden i centrum af Aarhus.

Og selvom det kræver et professionelt ærinde at deltage, kan eventet måske være med til at skabe ny designsummen i den jyske hovedstad.

Læs mere om og tilmeld dig eventet her.