10 tips til et personligt badeværelse

Badeværelser er svære at indrette, så de bliver både personlige og hyggelige. De ender nemlig ret ofte med at blive hvide og få et klinisk hospitalslook. Men frygt ej - hjælpen er på vej!

© Marokk

Vi har 10 tips klar til dig, så du kan blive inspireret og måske endda blive modig nok til at indrette et mere personligt badeværelse.

Mur badekaret op

Hvis du har et badekar stående på badeværelset, så overvej, om du ikke kan mure det op med fliser, der matcher dem på væggen. Det ser super cool ud, og giver et mere gennemført look.

Ud med den kedelige glasvæg

Glem alt om den ordinære glasvæg, der skærmer for brusenichen. Sæt i stedet en rumdeler op, der ligner et industrielt vindue. Det skaber kontrast til et ellers hvidt badeværelse, og ser bare virkelig fedt ud!

Eksperimenter med farver

Tør du eksperimentere med farver og mønstre, så er marokkansk-inspirerede fliser virkelig smukke i en brusekabine eller på gulvet.

Lille spejl på væggen der

Spejle er både forførende og smukke at se på - og så kommer de i mange former og faconer. Det er op til dig, hvad der passer til lige nøjagtigt dit badeværelse.

Hæng kunst op

Hæng din favoritkunst op i badeværelset. Det kan man sagtens! Du kan selv vurdere om ét billede er nok, eller om du vil gå hele vejen som her.

Prøv en anderledes håndvask

En håndvask kan godt være et kunstværk i sig selv. Denne i sten er betagende smuk!

Smuk opbevaring

Opbevaring er essentielt på et bådeværelse, men derfor behøver det ikke være kedeligt at se på. Denne hylde er både smuk og anvendelig.
Find en lignende her.

DIY

Lav din egen toiletpapirsholder. Den her udgave er simpelthen for fin og simpel til ikke at give sig i kast med! 3, 2, 1 - sæt i gang!

Vintage på badeværelset

Gør dit badeværelse til noget helt særligt og brug fx en gammel skænk som vaskemøbel. Det ser super smukt ud og skaber blikfang.