Et farvet badeværelsesmøbel som dette midnatsblå underskab fra Ifö Sense Art kan ændre hele stemningen på dit badeværelse.
© Geberit

3 lækre looks til badeværelset: Hvilken stil er du til?

Drømmer du om et nyt badeværelse, der passer perfekt til din bolig og din personlige stil? Vi viser dig tre forskellige looks her og guider til, hvordan du nemt kan gøre stilen efter hjemme hos dig selv.

1. august 2022 af Benjamin Creative for Geberit

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem, hvor du kan lade skuldrene sænke sig og nyde roen, mens du gør dig klar om morgenen eller tager et afslappende bad om aftenen. Derfor er det vigtigt at vælge et look, der frembringer lige den stemning, du drømmer om. Læs med her, og find ud af, om du er mest til det nordiske, det stilrene eller det farverige badeværelse.

1. Det nordiske look

Invitér naturen indenfor, og indret et badeværelse, hvor du kan koble af og finde ro. Den nordiske stil er kendetegnet ved rene linjer, enkle farver og rene materialer.

Mal dine vægge i en knækket hvid eller grå nuance, der tilfører dybde til rummet, og gå efter badeværelsesmøbler i træ. Egetræsmøbler giver for eksempel den helt rigtige nordiske stemning og skaber samtidig en varm kontrast til det klassiske hvide look. Fuldend stilen med grønne planter og bløde håndklæder i afdæmpede farver.

Kombinér det naturlige trælook med enkle, rene linjer for at opnå den fine nordiske stemning

Kombinér det naturlige trælook med enkle, rene linjer for at opnå den fine nordiske stemning – som her, hvor det væghængte højskab fra Ifö Sense Art serien skaber en varm kontrast til det ellers lyse look.

© Geberit

2. Det stilrene look

Skab et badeværelse, du vil elske de næste mange år, ved at vælge lyse møbler i et moderne og tidløst udtryk. De rene linjer giver en følelse af ro, velvære og balance, og du kan nemt tilføre et unikt touch ved at lege med teksturer og materialer.

Sæt for eksempel smukke marmorerede fliser på vægge og gulv, eller vælg sorte detaljer for at give dramatiske kontraster.

Ifö Sense Art-serien gør det nemt at give dit badeværelse en stilren opdatering

Ifö Sense Art serien gør det nemt at give dit badeværelse en stilren opdatering. Du får alt, hvad du behøver, i én samlet pakke. Her ses det tidløse Ifö Sense Art sæt.

© Geberit

3. Det farverige look

Farver bringer liv, stemning og personlighed til dit badeværelse, og den rette farve kan være med til at give lige den energi, du ønsker. Drømmer du om et badeværelse med en rolig og afslappende zen-følelse, er kolde farver som blå, grøn og violet et godt valg.


Tag for eksempel udgangspunkt i et smukt dybblåt badeværelsesmøbel, og kombinér med elementer i hvid og træ for at skabe et eksklusivt look. Du kan også eksperimentere med at få endnu flere farver ind i rummet gennem maling, håndklæder, lamper og nips.

Ifö Sense Art-serien gør det nemt at give dit badeværelse en stilren opdatering

Et farvet badeværelsesmøbel som dette midnatsblå underskab fra Ifö Sense Art kan ændre hele stemningen på dit badeværelse.

© Geberit

Skab din personlige badeværelsesstil

Ifö Sense Art er en fleksibel møbelserie, som passer ind i ethvert badeværelse – du kan sammensætte det lige, som det passer dig. Serien fås i fem flotte farver og trælook og byder på et stort udvalg af håndvaske og skabe i forskellige størrelser og stilarter. Desuden kan du nemt ændre udtryk og sætte dit personlige præg med de mere end 27 forskellige greb. Læs mere om det moderne og tidløse design i Ifö Sense Art kataloget.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...