3 opsigtsvækkende måder, du kan bruge træ på badeværelset

Giv dit badeværelse et element af natur og varme, der løfter udtrykket og gør det til et lækkert wellness-rum.

© Laufen

Træelementer er for alvor kommet tilbage i indretningen, hvor vi ser flere og flere løsninger på, hvordan det organiske materiale kan tilføje varme og naturlige fornemmelser.

Og er der et sted, hvor træet virkelig kan have stor effekt, er det på badeværelset. Men hvordan kan du bruge det, uden det kommer til at ligne en sauna eller en træhytte? Det giver vi dig tre bud på her.

De fritstående håndvaske fra Laufens særegne Ilbagnoalessi One-serie får kontrast til deres organiske formsprog med en solid hylde i mørkt træ.

© Laufen

1 Tilføj et varmt indslag med et enkelt element

Selv de mindste detaljer i træ kan være med til at løfte udtrykket. Vil du gerne skabe en mere varm stemning på badeværelset, uden at overgøre det, kan du med fordel begynde i det små – brug greb i træ eller lad håndvasken hvile på et træelement.

*TIP Gør som i resten af hjemmet, og leg med mørke toner på badeværelset for at give modspil til de hvide, keramiske elementer. Det skaber et varmt og rart udtryk.*

Kombinationen af det lyse træ, det sorte gulv, de hvide elementer fra Laufen Ilbagnoalessi og spejlet fra Kartell by Laufen giver dette badeværelse en eksklusiv spa-fornemmelse.

© Laufen

2 Hjemmespa med en hel væg med træ

Er du til lidt mere end bare en hylde eller et par greb, kan du gå skridtet videre med en komplet væg beklædt i træ. Om så det er massive planker, store træflader eller lodrette lameller, vil en trævæg skabe et smukt blikfang og give dit badeværelse en følelse af hjemmespa.

Gør stemningen rolig og skandinavisk med lyst træ, og vælg keramiske elementer, der næsten står som funktionelle skulpturer i sig selv for et eksklusivt udtryk. Ilbagnoalessi One-serien fra Laufen er skabt af den italienske designerstjerne Stefano Giovannoni og oser af sanselighed.

Selvom der er træ fra gulv til loft på dette badeværelse virker det lyst og lækkert. De organiske håndvaske og badekar står smukt mod træet som skulpturelle elementer.

© Laufen

3 Gå all in med med træ på alle flader

Gå planken ud, og lad træet dominere dit badeværelse for at skabe en helt special, varm atmosfære, der indgyder til afslapning og velvære i luksuriøse rammer. Det vil skabe et sanseligt udtryk, hvor træets duft og struktur gør rummet til noget ud over det sædvanlige. Lad håndvaske, toilet og badekar være i et minimalistisk formsprog for at gøre udtrykket moderne og stringent.

*TIP Med en overfladebehandling godkendt til vådrum kan du sagtens have trægulv på badeværelset, uden at være nervøs for det praktiske aspekt.*