4 geniale genveje til et mere hygiejnisk badeværelse

Drømmer du om et strålende rent badeværelse, der udstråler luksus og lækkerhed? Lad moderne design med smarte funktioner hjælpe dig på vej.

© Geberit

Det behøver ikke være hverken besværligt eller tidskrævende at holde badeværelset flot og hygiejnen i top. Moderne teknologier sniger sig nemlig mere og mere ind i de klassiske elementer på badeværelse - så hvorfor ikke vælge designløsninger, der gør hverdagen nemmere og mere hygiejnisk?

1. Berøringsfrit toilet

Det lyder måske for godt til at være sandt – et toilet som du kan bruge næsten uden at røre ved det.

Schweiziske Geberit har udviklet en serie af moderne luksustoiletter, hvor låget åbner sig automatisk, når du nærmer dig - og lukker igen, når du er færdig med at bruge toilettet.

Faktisk slipper du også for at bruge toiletpapir - og det gør en stor forskel for hygiejnen. Geberit AquaClean Mera vasker dig nemlig nænsomt med lunt vand efter toiletbesøg og tørrer dig blidt med lun luft.

AquaClean-toiletterne er allerede populære i flere luksuriøse hjem i Danmark - men det kræver måske en kulturændring hos de fleste af os, at læne sig tilbage og lade toilettet vaske os med lunt vand efter toiletbesøg i stedet for at gribe ud efter et stykke toiletpapir.

Men tænk over det - vi bruger vand til at vaske vores hænder og hår, så hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

Se her, hvordan det berøringsfrie toilet fungerer.

© Geberit

Det væghængte design på Geberit AquaClean Mera får toilettet til at fremstå nærmest svævende over både gulvet og ud fra væggen på grund af den forkromede afdækning. Toilettet rengør dig nænsomt med vand og tørrer dig med lun luft. Det har orienteringslys, der viser vej i mørket om natten, og der er sædevarme og integreret lugtudsugning i kummen. Nysgerrig for at se, hvordan toilettet virker? Se mere her.

2. Touchfree skyl

Hvis du ikke er klar til luksusversionen af toilettet, kan du opdatere dit eksisterende toilet, og gøre det mere hygiejnisk, ved at vælge et touchfree betjeningsplade.

Geberit har en berøringsfri betjeningsplade til væghængte toiletter, så du kan skylle ud i toilettet ved blot at vifte hånden foran pladen. Geberit Sigma80 er designet i sort glas, og kan indstilles i fem forskellige farver, så du kan finde en, der passer præcis til dit badeværelse.

© Geberit

Hvorfor ikke vælge touchfree-løsninger, hvis det er muligt? *I dag tænker vi ikke længere på teknik som noget eksotisk - vi har en forventning om, at vores ting, kan noget mere. Funktionalitet og innovativt design smelter sammen i betjeningspladen Geberit Sigma80, der sikrer god hygiejne på badeværelset. Læs om alle mulighederne for touchfree betjeningsplader fra Geberit her.

3. Vandhanen tænder selv

Det er oplagt at udskifte din vandhane til en touchfree, der både er vandbesparende og hygiejnisk. Vandet løber automatisk, når dine hænder er under vandhanen. Så undgår du at overføre bakterier til vandhanen og få dem på hænderne igen, når du skal slukke for vandet.

4. Berøringsfri sæbepumpe

Prikken over i'et på det hygiejniske badeværelse er sæbedispenseren. Vælg en touchfree model, hvor du blot ved at køre hånden hen til dispenseren automatisk får doseret håndsæben. Der findes efterhånden et godt udvalg af touchfree sæbedispensere i pænt design, så du kan finde en, der også opfylder dine designmæssige krav.