4 indretningstips der hygger på badeværelset

Få et badeværelse med en skøn, afslappet atmosfære og gennemført stil.

© Ifö

Med naturlige materialer, mørke nuancer og fine detaljer kan du indrette et badeværelse, hvor form og funktion går op i en højere enhed - et funktionelt rum med en rolig og hyggelig stemning, hvor du kan trække dig tilbage og tage en velfortjent pause.

1. Farvede skabe

Tendensen med skabslåger i mørkere farver og naturligt træ kender du måske allerede fra køkkenet - nu rykker den også ind på badeværelset.

Badeværelset får en fredfyldt atmosfære, når du inviterer naturens farver og materialer indenfor på de store overflader. Gå efter afdæmpede farver og smukke træsorter, der giver et afslappet og eksklusivt udtryk.

Du kan også være modig og mikse højskabe, underskabe og overskabe i forskellige nuancer, der giver et moderne og personligt udtryk i rummet.

© Ifö

Ifö har med deres serie Sense gjort det let at indrette med funktionelt skandinavisk design på badeværelset. Skabene findes i fem smukke farver og mange størrelser, så de kan bruges både på små og store badeværelser. Badeværelsesmøblerne leveres samlet fra fabrikken - også skuffer og låger. De skal blot hænges op på de medfølgende vægskinner, så det er ekstra nemt og hurtigt at montere og justere på væggen.

2. Hyggelig belysning

Glem alt om én, skarp lyskilde på badeværelset og prøv i stedet at indrette med flere forskellige lamper for at give den helt rigtige stemning. Vælg også lyskilder i skabe og skuffer, der giver en rar atmosfære, samtidig med, at du har godt lys til rent faktisk at kunne se, hvad du laver.

© Ifö

Skabe og skuffer med integreret lys løfter dit badeværelse til et helt nyt niveau. I Sense-serien fra Ifö kan du vælge mellem mange typer af skabe med stilrent LED-belysning, der skaber stemning, samtidig med at du kan se, hvad du laver.

3. Lækre tekstiler

Vaflede og bløde håndklæder i naturlige farver leder tankerne hen på en afslappende spa. Miks gerne forskellige håndklæder, men hold dem i samme farvenuancer for en gennemført stil.

Gør som på luksushotellerne og rul håndklæderne pænt sammen og læg dem i en kurv. Det giver en lækker stemning, og de rene håndklæder er lige ved hånden, når du skal bruge dem.

4. Flot opbevaring

Det giver ikke en særlig hyggelig stemning, hvis badeværelset roder. Tænk over god opbevaring i skabe og skuffer, hvor du nemt kan holde orden på dine ting og gemme det væk, som du ikke har lyst til at have stående fremme.

Det bliver nemt at holde orden med badeværelsesmøblerne fra Ifö Sense. De praktiske løsninger i gennemført design giver en optimal udnyttelse af pladsen - også i små rum. Sense-skabene er med praktiske soft-close-skuffer og skabene findes med den nye push-open-teknik, hvor et blødt tryk er nok til at åbne skabet.