4 lækre indretningstips til forårs-makeover på badeværelset

Se, hvordan du pakker vinteren væk og inviterer den friske følelse af forår ind på badeværelset.

© Geberit

Solen kigger endelig frem, og der er forårsstemning udenfor – så hvorfor ikke trække den friske følelse ind på badeværelset også?

Badeværelset er et vigtigt rum i dit hjem, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed netop nu. Et skønt badeværelse kan give dig en ekstra god start på dagen – og en afslappende slutning.

Derfor får du her inspiration til både de små og store ting, der giver forårsfornemmelser på badeværelset.

1. Gennemført velvære

Vil du skabe en gennemført frisk forårsfølelse på badeværelset? Så skal du investere i et douchetoilet.

Det kræver måske en kulturændring hos de fleste af os at lade toilettet vaske os med lunt vand efter toiletbesøg i stedet for at gribe ud efter et stykke toiletpapir. Men tænk over det – vi bruger vand til at vaske vores hænder og hår, så hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

AquaClean-toiletterne fra schweiziske Geberit er allerede populære i mange hjem i Danmark og på luksushoteller verden over. Deres gennemførte design er en smuk opdatering til det moderne badeværelse.

Nysgerrig for at se, hvordan toilettet virker? Se videoen her.

© Geberit

Hverdagen bliver fyldt med ren velvære med et AquaClean-toilet, der nænsom rengør dig med vand efter toiletbesøg. Trenden er allerede stor i Asien, men nu vælger flere og flere af os europæere også et douchetoilet. På billedet her er det modellen AquaClean Tuma fra Geberit.

2. Bring lyset ind

Det bedste ved foråret er lyset, der vender tilbage efter en lang, mørk vinter. Forstærk det naturlige lys med kølige, hvide elementer i rummet, som forstærker og reflekterer.

Et nyt, hvidt badeforhæng og friske, hvide håndklæder hjælper godt på vej – overvej også, om det er tid til at give rummet et nyt lag maling eller friske gamle møbler op?

Invitér også solen helt indenfor med smukke gule detaljer fx på bademåtten eller en sæbedispenser i gul.

3. Blomsterprint

Hvis du ikke er vild med levende planter på badeværelset, eller har et badeværelse med meget lidt naturligt lys, så vælg i stedet tekstiler med smukke blomstermønstre.

Lige nu er det super populært med storblomstrede mønstre i dybe farver som blå og lilla, som giver et mere moderne udtryk end de klassiske småblomstrede mønstre, som tidligere har været sommerhus-favoritten.

Find et smukt blomsterprint og vælg selv, om du vil gå all in med storblomstret tapet eller blot tilføre følelsen med et enkelt håndklæde eller på bademåtten.

© Geberit

Med Ifö VariForm håndvaske kan du style badeværelset, så det passer lige til din smag.

4. Nem forårsrengøring

Prikken over i’et, der gør dit badeværelse helt klar til foråret er naturligvis en omgang grundig rengøring. Du kan undgå at rengøringen bliver alt for tidskrævende og en sur pligt ved at indrette dig smart på badeværelset.

Et væghængt toilet og væghængte skabe gør det meget lettere hurtigt at rengøre badeværelsesgulvet.

Har der samlet sig lidt for mange ting på badeværelset i løbet af vinteren? En god oprydning giver et øjeblikkeligt, friskt udtryk i rummet. Skab ekstra orden ved at samle dine ting på en smuk bakke – gerne i en sart pastelfarve eller messing, som giver et varmt forårs-look på badeværelset.

Indret dit badeværelse med væghængte elementer - så bliver det lettere at holde det rent og friskt. Hverdagen bliver fyldt med ren velvære med et AquaClean-toilet, der nænsom rengør dig med vand efter toiletbesøg. Trenden er allerede stor i Asien, men nu vælger flere og flere af os europæere også et douchetoilet. På billedet er det toilettet AquaClean Tuma fra Geberit.