4 smukke møbler til store (og små) badeværelser

Smart indretning i smukt nordisk design, der uden tvivl får dig til at drømme om nyt til badeværelset.

© Ifö / Geberit

Opdater dit badeværelse med nye skabe i gennemført design og nogle af de smukkeste farver, som er super populære lige nu. Når du indretter på badeværelset, kan du lade dig inspirere af den skandinaviske natur - det giver rummet et klassisk udtryk med et personligt touch.

Vi har samlet nogle af de fineste løsninger til badeværelset her.

1. Jordfarver til det lille bad

Har du også valgt klassisk hvidt på badeværelset? Farver giver et rum personlighed og karakter, og i øjeblikket vælger flere og flere af os farver til vores ellers klassiske, lyse hjem. Det har længe været populært på elementerne i køkkenet, og nu breder tendensen sig også ind på badeværelset.

Hvis du har et mindre badeværelse og er bange for, at de helt mørkegrå eller sorte farver bliver for massive og gør, at rummet føles mindre, kan du i stedet gå efter mellemtonerne og jordfarverne. På billedet herunder er der indrettet med et underskab i farven mullvad fra Ifös møbelserie Sense, der giver et roligt og hyggeligt udtryk på badeværelset.

© Ifö / Geberit

2. Klassisk hvidt til alle størrelser

Er du mere til de enkle, hvide badeværelsesmøbler, så gå efter et møbel, der er gennemført og moderne i sit design og derved fremstår som et smukt element i rummet. Hold stilen enkel og minimalistisk med grebsfri låger og en smuk, slank håndvask.

Ifö har med deres serie af møbler til badeværelset, Sense, gjort det let at finde netop det møbel, der passer til dit badeværelse. Du kan sammensætte skabene på kryds og tværs, så du kan udnytte pladsen på netop dit badeværelse til fulde. Badeværelsesmøblerne i Ifö Sense-serien leveres færdigmonteret fra fabrikken, og der medfølger smarte vægskinner, så badeværelsesmøblerne nemt kan monteres på væggen.

© Ifö / Geberit

Udnyt al opbevaringspladsen på badeværelset med smart skuffeindretning, så du altid har orden i tingene og har dem lige ved hånden. Skabene fra Ifö Sense har som standard soft close-skuffer, der åbner og lukker igen blot ved et let tryk - og du kan vælge mellem flere smukke inddelings- og opbevaringsløsninger til skuffer og skabe.

© Ifö / Geberit

3. Udnyt højden til opbevaring

Der skal være plads til mange ting på et badeværelse, og derfor kan du virkelig få meget ud af at indrette i højden for at udnytte pladsen. Gå efter det klassiske underskab til håndvasken og sammemsæt vægmonterede højskabe i forskellige størrelser, så du får en skabsløsning, der passer netop til dit badeværelse.

Med Ifö Sense badeværelsesskabe er der plads til det hele, og du har tingene lige ved hånden, når du skal bruge dem. Skabene har push-open-funktion, så du åbner og lukker dem igen blot ved et let tryk.

© Ifö / Geberit
© Ifö / Geberit

4. Unikke løsninger til dit badeværelse

Miks og match skabene i både størrelser og farver, så du får en kombination der passer præcis til dit badeværelse.

Matte overflader er meget populære på badeværelset i øjeblikket – de giver en følelse af underspillet luksus. Få et gennemført udtryk i rummet ved at indrette med samme farve i flere nuancer på både skabe, vægge og tekstiler.

Møblerne fra Ifö Sense har flere forskellige tilvalg, der gør dine badeværelsesmøbler endnu bedre: LED-belysning, indbyggede stikkontakter, magnetlister og forstørrelsesspejl er nogle af de ting, du kan vælge for at gøre hverdagen på badeværelset enklere.

© Ifö / Geberit

Ifö har siden 1887 produceret porcelæn i Sverige. Deres serie af toiletter og håndvaske er allerede elsket af mange danskere, fordi design, funktionalitet og pris går op i en højere enhed.

Designet er inspireret af kontrasten mellem hårdt og blødt, som du kender fra den skandinaviske natur. Det giver dig mulighed for at indrette, så du får en smuk og gennemført, nordisk stil på badeværelset.

Læs mere om møbelserien Ifö Sense, og få inspiration til det skandinaviske badeværelse på Ifo.dk.