5 smukke badeværelser med skandinavisk stil

Bliv inspireret til indretning med bløde former, naturlige farver og smuk opbevaring i gennemført skandinavisk stil.

Badeværelse i skandinavisk stil med toilet og håndvask og underskab til vasken fra Ifö
© Ifö

Badeværelset er et velvære-rum, og du kan let skabe en afslappende atmosfære ved at vælge elementer og indretning med bløde, organiske former, der leder tankerne hen på den smukke, skandinaviske natur.

Her kan du få inspiration til, hvordan du indretter med gennemført skandinavisk design i organiske former – til badeværelser i alle størrelser.

1. Badeværelse med naturlig luksus

Skab en følelse af natur ved at vælge farver som grå og beige. Giv rummet personlighed med bløde håndklæder i vaflet struktur, og gå en tur på stranden og find smukke sten, som skaber en unik dekoration i rummet. Hvis det er for vildt med sten på gulvet, så find nogle mindre i fine farver, og læg dem i en skål på håndvasken eller en hylde.

Vælg en håndvask og et toilet, som komplimenterer stilen i rummet. Spira serien fra Ifö er designet i organiske former med inspiration fra den skandinaviske natur. Det er designer Knud Holscher, der står bag serien og har fundet linjerne i designet i kontrasterne mellem hårdt og blødt i naturen.

2. Funktionelt design i bløde former

Grønne planter skaber en rar stemning på badeværelset og fremhæver de grå nuancer smukt. Vælg et væghængt toilet i enkelt design som dette fra Spira Art serien fra Ifö, der både er smukt og rengøringsvenligt – toilettet er nemlig designet uden den traditionelle skyllekant, så bakterier ikke samler sig i kummen. Læs mere her.

Badeværelses skabene i Sense serien fra Ifö matcher den skandinaviske stil og passer perfekt til toilet og håndvask i Spira Art serien. Med rummelige højskabe og underskabe til vasken i smukke, naturlige farver skaber du en sammenhæng i rummet, der samtidig giver dig masser af plads til praktisk opbevaring. Serien findes i fem stilrene farver, der gør det muligt at skabe et personligt rum i netop den stemning og stil, du ønsker. Skabene er UV-lakerede og fremstillet af fugtbestandigt materiale, der er specielt tilpasset til badeværelsesmiljøer.

3. Naturlige farver og struktur

Få naturen helt ind på badeværelset ved vælge betonlook til gulv og vægge i farver, der er fundet i naturen. Det giver en rustik og afslappet følelse i rummet. Håndvasken med underskab fra Ifös Spira Art serie giver et gennemført udtryk med sit klassiske design, der er inspireret af den skandinaviske natur og designtradition.

4. Skandinavisk stemning på badeværelset

Kølige blå og grå nuancer, som du finder i den skandinaviske natur, signalerer ro og renhed i badet. Prøv at mikse stilen med smukke klinker i et grafisk mønster, og vælg tilbehør til badeværelset i naturlige materialer. Et underskab til håndvasken i smukt og kompakt design er en smart måde at få skabsplads i et lille badeværelse, uden det fylder for meget og virker massivt.

Klassisk stil på badeværelset

Badekar, Ifö / Toilet, Ifö Spira / Håndvask og skabsmoduler, Ifö

5. Monokromt med bløde kontraster

Hvis du har meget plads på badeværelset, så vælg et smukt badekar i klassisk stil, og hold dig til samme farveskala for et gennemført udtryk. Rummet blødes op af de runde former på håndvaskene og toilettet, der giver en fin kontrast til de klassiske klinker på gulv og vægge.

Læs mere og bliv inspireret på www.ifö.dk/spira