5 smukke design, der vil fremtidssikre dit badeværelse

Se, hvordan du opdaterer klassikerne på badeværelset med den nyeste teknologi, uden du behøver at gå på kompromis med designet.

Du behøver absolut ikke gå på kompromis og sætte funktion over form på dit badeværelse. Mange af de helt klassiske elementer som afløbsristen i badet og skylleknappen til toilettet har nemlig fået et gennemgribende re-design.

Vi har samlet de fem smukkeste og mest innovative opdateringer af klassikerne på dit badeværelse.

1. Moderne afløb

Nu kan du få en afløbsrist, der er en flot tilføjelse til gulvet på badeværelset i stedet for at skæmme de smukke klinker, du med sikkerhed har udvalgt nøje. Geberit CleanLine afløbsrender ser ikke kun godt ud, de er også lette at rengøre. Modsat mange traditionelle afløbsrender kan snavs og bakterier nemlig ikke samle sig langs kanten af afløbsrenden.

2. Usynlig skylleknap

Nu kan du placere din skylleknap til toilettet, hvor du vil. Geberit Omega70-remote er ikke større end en smartphone og aktiveres ved kun et let tryk. Derved får du maksimal fleksibilitet til at indrette, præcis som du vil, da skylleknappen kan placeres op til to meter fra cisternen. Geberit Omega70-remote findes i flere farver, så du kan matche den efter stilen på dit badeværelse.

3. Fremtidens toilet

Stjernen på fremtidens badeværelse er toilettet, og her er der for alvor sket noget med både design og teknologi. Designeren Christoph Behling står bag Schweiziske Geberits douchetoilet AquaClean Mera, der med sin automatiske douchefunktion nænsomt og behageligt både vasker og tørrer dig efter toiletbesøg.

I AquaClean Mera er teknikken afgørende for, at douchestrålen rengør perfekt. Med en blid, pulserende vandstråle og en dynamisk lufttilførsel sørger toilettet for at give en grundig, skånsom og vandbesparende vask bagi.

Nysgerrig for at se, hvordan toilettet virker? Se videoen her.

4. Strømlinede moduler

Skab et smukt og harmonisk udtryk i badeværelset med moduler til din håndvask og toilet. Geberit Monolith er lavet af glas og børstet aluminium og fås i sort, hvid, umbra og sand, så du selv kan skabe det look, du ønsker på netop dit badeværelse. Modulerne er desuden utrolig rengøringsvenlige.

5. Berøringsfrit toiletskyl

Selv betjeningspladen til toiletskyllet fås nu som berøringsfrit. Sigma80 fra Geberit aktiveres ved hjælp af en sensor, der gør toiletskyllet både let og hygiejnisk. Den sorte plade i glas har LED-lys, der indikerer stort og lille skyl og kan indstilles til fem forskellige farver og dermed tilpasses til udtrykket på badeværelset.