Badeværelse a'la boheme

Kan du heller ikke få nok at skønne, anderledes og smukke badeværelser med inspirerende løsninger? I så fald vil du knuselske disse pragtfulde, boheme-inspirerede badeværelser.

19. september 2016 af Mathilde L. Dahlin

Lad personligheden skinne igennem i din indretning på badeværelset. Er du i tvivl om, hvorvidt farverige fliser i brugekabinen kan fungere, eller mangler du bare et inspirerende input til dit næste tiltag på badeværelset? Så kan det være at ét af disse fine billeder kan hjælpe dig på vej. 

En unik håndvask, komplementeret af det fineste flisemønster. Der er leget med detaljerne, både i form, facon og størrelse. 

Det mørke badeværelse er noget af en satsning, men kan ende ekstremt vellykket. Her fungerer de sorte vægge fantastisk sammen med det kontrastfyldte tæppe. Det gyldne armatur spicer badeværelset op og giver det et eksklusivt touch.

En samling af en masse smukke, grønne planter i adskillige størrelser, giver rummet et behageligt, tilbagelænet udtryk. Når badeværelset er hvidt, fungerer det rigtig godt at tilsætte nogle spændende, grønne og gyldne elementer som her, hvor naturen er bragt med indenfor. Wauw!

Disse marokkansk-inspirerede fliser er i sandhed misundelsesværdige. De giver det skønneste modspil til et ellers enkelt, lyst badeværelse. De fås i alverdens former og farver, og vi vil med sikkerhed overveje denne kombination derhjemme, næste gang fliserne skal skiftes ud.

Noget så simpelt som en smuk, dekorativ håndvask. Denne vask leder tankerne hen på lunere himmelstrøg og ubekymrede feriedage. 

Helt simpelt indrettet, og dog alligevel så gennemført. De farverige tæpper er bare helt perfekte som dekorativ genstand på badeværelset. Kombinér gerne forskellige tekstiler og materialer i alverdens farver.

Begrebet boheme kommer i sandhed til sin ret i dette underskønne badeværelse. Dekorative tæpper synes at have overtaget bademåttens faste plads. Og den gør sit job til perfektion.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...