Derfor giver det mening, at kvinder bruger laaang tid på badeværelset

Skynder manden derhjemme nogensinde på dig, kan du trække dette kort næste gang!

Kvinde foran spejl

Kvinder bruger mere tid end mænd foran spejlet - med god grund

Hvor lang tid vil du sige, du har brugt på badeværelset, når dagen er omme?

Mange undersøgelser har haft til formål at afdække svaret i et bredere perspektiv, og én af dem er en amerikansk rundspørge blandt 2000 voksne og 200 teenagere foretaget af The TODAY show på den amerikanske tv-kanal NBC.

Den viste, at kvinder i gennemsnit bruger to uger foran spejlet på at smukkesere sig. Det svarer til knap én time hver dag eller 6,4 timer om ugen. Om det er lang tid er jo relativt, men mænd bruger væsentlig kortere tid; kun 4,5 timer om ugen. Teenagepiger bruger hele 7,7 hvor deres mandlige modpart kun bruger 4 timer.

Men hvorfor er det lige, at kvinder bruger så lang tid på badeværelset?

For pengenes skyld

De gør det for pengenes skyld, er det ultra korte svar.

Attraktive mennesker tjener generelt mere end folk med gennemsnitligt udseende. Det har flere undersøgelser vist.

Det interessante er en stor undersøgelse på baggrund af data fra 14.000 deltagere over flere år, som viser, at forskellen i indkomst ligger omkring 20 procent, men også at groomingen har afgørende betydning for kvinders tiltrækningskraft.

”Vi finder, at groomingen tæller for hele tiltrækningskraften hos kvinder, mens den kun gælder for halvdelen hos mænd,” lyder det i rapporten.

Kvinders tid brugt på badeværelse skulle altså være givet godt ud i den sidste ende ifølge undersøgelsen.

PSSST! Giver det dig også lyst til at shine badeværelset op, så er det nu, du skal slå til og benytte dig af vores supertilbud på Bolig Magasinets sommernumre, der blandt andet indeholder den helt store badeværelsesmakeover. Du får 3 numre + det lækre sommertillæg for 59 kr. - bestil inden 14. maj.