Derfor skal du indrette med disse farver på badeværelset

Farver påvirker dit humør - men hvilke skal du indrette med på badeværelset? Bliv inspireret her.

derfor skal du indrette badeværelset med kølige nordiske farver
© Geberit/Ifö

Vi vil tættere på naturen og ned i tempo. Derfor inviterer vi den skandinaviske natur indenfor, når vi vælger farver i indretningen. Farverne påvirker nemlig dit humør og er vigtige for stemningen i rummet.

Offline er blevet det nye luksus – en trend, der ses i vores hverdag, og som nu også smitter af på boligindretningen.

Lad dig inspirere af de kolde nuancer og kontrasten mellem hårdt og blødt, som du kender fra den skandinaviske natur og få en smuk, afslappet, nordisk stil på badeværelset.

lyse nordiske farver giver stemning på badeværelset skabe og møbler fra ifö sense

Skabsmoduler og spejlskab til badeværelset fra Ifö Sense. Toilettet er Ifö Spira Art. Brusenichen er Ifö Space.

Nordisk luksus

De kølige, nordiske farver signalerer en naturlig dekadence og minimalistisk luksus. Nøgleordene er enkelthed, elegance og fleksibilitet. Kig dig omkring i den skandinaviske natur for inspiration til stilen og brug den klare blå farve fra vandet, grå i alle nuancer fra strandens sten samt de kølige, beige sandfarver.

Vælg naturlige materialer som træ og marmor, der giver et afslappet men lækkert udtryk. Leg også med overflader i både mat og højglans på vægge og skabe, der giver et smukt spil i rummet.

Det signalerer farverne

Tendensen i boligindretning lige nu er, at vi indretter med flere og flere farver i vores hjem. Især er farver som grøn og blå i alle nuancer igen blevet populære, og vi kigger især efter inspiration i vores smukke og barske skandinaviske natur.

  • Grå er afslappende og beroligende og signalerer elegance.
  • Beige giver en følelse af sundhed, stabilitet og jordforbindelse.
  • Blå viser frihed, kreativitet og sensitivitet.
  • Sort viser styrke, balance og stolthed.
  • Hvid er fred, renhed og uskyldighed.

Skab luft i rummet

Fuldend den lette, nordiske stil ved at vælge et væghængt toilet, der er mindre massivt i udtrykket end et gulvstående og giver en let fornemmelse i rummet.

Designer Knud Holscher blev inspireret af kontrasterne mellem hårdt og blødt i den skandinaviske natur, da han udformede toilettet Ifö Spira Art. Skålens bløde former er uden hulrum eller samlinger, og toilettet er uden den traditionelle skyllekant i kummen, så det er meget nemmere at gøre rent og langt mere hygiejnisk.

Du kender sikkert allerede mærket Ifö, der i over 100 år har produceret kvalitetsdesign til badeværelset på deres fabrikker i Sverige.

mal væggen i samme nuance som møbler skab fra Ifo sense serien til badeværelset
© Geberit/Ifö

Skabe fra Ifö Sense.

Matte overflader er meget populære på badeværelset – de giver en følelse af underspillet luksus. Få et gennemført udtryk i rummet ved at indrette med samme farve i flere nuancer på elementer og vægge.

mere plads på badeværelset med praktisk og flot opbevaring skab højskab fra Ifo Sense
© Geberit/Ifö

Højskab med integreret opbevaring fra Ifö Sense.

Få en gennemført minimalistisk stil ved at vælge god opbevaring på badeværelset. Skabet fra Ifö Sense har et enkelt design og med den smarte opbevaringslomme kan du udnytte pladsen optimalt.

indret med naturen på badeværelset rå vægge og grå farver skandinavisk look toilet skab fra Ifo
© Geberit/Ifö

Skabsmoduler og spejlskab til badeværelset fra Ifö Sense. Toilettet er Ifö Spira Art.

Beton på væggen står i en flot kontrast til strømlinede skabe og spejle og bringer det rå udtryk fra den skandinaviske natur helt ind på badeværelset.

Vi skandinaver sætter pris på det enkle og det rene. Du kan let skabe den helt rigtige nordiske atmosfære på dit badeværelse ved at vælge design, der er inspireret af vores smukke natur i Skandinavien.

Læs mere om møbelserien Ifö Sense og få inspiration til det skandinaviske badeværelse på Ifo.dk.