Dette toilet kan gøre en kæmpe forskel på dit badeværelse – faktisk også for hygiejnen!

Smukke og stilfulde badeværelser med elementer i godt design er ofte det, vi taler om. Men har du nogensinde overvejet dine krav til hygiejnen?

© Geberit

Et bidet står måske klarest i din hukommelse som en slags ekstraudstyr på bedsteforældrenes badeværelse tilbage i 70’erne. Den lille kumme, som mest af alt lignede en fusion mellem en håndvask og et minibadekar, hittede nemlig stort gennem en årrække i parcelhus-Danmark som en toiletpapirsbesparende tilføjelse til toiletbesøget.

Men selvom de færreste nye badeværelser er udformet med bidet, er den franske opfindelse, der daterer helt tilbage til 1700-tallet, en af de mest hygiejniske løsninger, der findes. Heldigvis kan du nemt få fordelene fra bidet på dit badeværelse derhjemme, uden at skulle have den ekstra kumme stående. I dag findes der innovative douchetoiletter, som har rengøring med vand indbygget – og som ovenikøbet kan bidrage med godt design.

Vi gør dig klogere på, hvad et toilet med bidet er – og hvorfor det er meget mere hygiejnisk end toiletpapir.

Et touch af luksus

Glem alt om 70’er bidetet, der fyldte op på bedsteforældrenes flisebeklædte badeværelse. I Geberits moderne douchetoiletter er bidet-funktionen designet med hensyn til både æstetik og funktion. Toilettet har en elegant og minimalistisk stil, der passer ind i æstetikken, uanset om du er til farvede fliser, elegant marmor eller hvide vægge på badeværelset. Og et nyt toilet kan hurtigt ændre udtrykket i hele badeværelset!

Sidst, men ikke mindst: Den automatiske skylle- og tørrefunktion kan frigøre dig helt fra at købe toiletpapir – og løbe tør for det i tide og utide.

Et væghængt toilet er ikke bare flot, men gør også rengøringen af toilettet nemmere.

© Geberit

Hvad er et douchetoilet?

Et douchetoilet er, som navnet foreskriver, et toilet, der har en indbygget douchefunktion. Det betyder helt konkret, at en målrettet vandstråle skyller dig ren efter et toiletbesøg som alternativ til et ellers stort forbrug af toiletpapir.

Måske lyder det lidt for eksotisk i dine ører – men i virkeligheden er det meget mere hygiejnisk, end du måske tror!

Hvis du bruger et douchetoilet, reducerer du nemlig spredningen af bakterier, da vand rengør effektivt – meget mere effektivt end papir.

Hertil kommer, at Geberits AquaClean-toiletterer væghængte, hvilket gør det langt nemmere at udføre en ordentlig rengøring både under og omkring toilettet.

Geberits AquaClean Sela er et elegant toilet, der med sit minimalistiske udtryk passer perfekt ind på et hvilket som helst badeværelse.

© Geberit

Douchetoilettet – det komfortable valg

Ikke bare er douchetoilettet det hygiejniske valg, det er også det behagelige valg. Geberits AquaClean er udstyret med den effektive WhirlSpray-teknik, som har en justerbar vandtemperatur og tryk, så du kan tilpasse oplevelsen efter præcis dine præferencer.

AquaClean-toilettet er således et moderne smarttoilet med automatisk afkalkning, som gør det muligt for dig at styre dets funktioner med en app eller fjernbetjening. På den måde kan du klargøre toilettet på forhånd, uanset om du ønsker at gøre brug af sædevarme, orienteringslys eller brugergenkendelsesfunktion.

© Geberit