© DESIGNA

Fine nye badeværelsesmøbler med elegant assymetri

Asymmetri på en elegant måde - lyder det spændende? DESIGNA har udvidet deres koncept til badeværelset. Det giver dig nu muligheden for at få funktionalitet og individualitet som et led til indretningen af dit badeværelse.

1. marts 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Bricks by DESIGNA

Sidste år lancerede designvirksomheden DESIGNA et smart køkkenkoncept – Bricks by DESIGNA. De har nu udvidet kollektionen til et andet centralt rum i hjemmet - nemlig badeværelset.

Bricks er et lækkert møbelsystem, der i høj grad har lagt vægt på funktionalitet og individualitet. Med Bricks kan du skabe et unikt udtryk på badeværelset, som bryder de traditionelle og symmetriske linjer. Bricks giver dig nemlig mulighed for at få skabt en elegant asymmetri, da skufferne kan sættes på tværs af to moduler. Det er smukt, enkelt og meget funktionelt.

Bricks Multi bad
Bricks Multi bad © DESIGNA

Gør dit badeværelse personligt

Med Bricks som et led i badeværelsets indretning, kan du skabe et unikt og personligt rum. Ikke kun fordi du har muligheden for at sammensætte materialer og farver af eget valg, men også fordi den gør op mod de traditionelle og symmetriske linjer – vi er i hvert fald helt vilde med konceptet og det lidt ”skæve” på en elegant måde.

Bricks Zega bad
Bricks Zega bad © DESIGNA

Bricks by DESIGNA’s badkollektion er i butikkerne fra april 2017 og lanceres i tre forskellige bredder: 125 cm, 145 cm og 165 cm.

Bricks Venus bad
Bricks Venus bad © DESIGNA

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste