Her er landets bedste badbutikker

Eksperterne står klar ude i butikkerne til at give dig gode råd – brug dem! Vi har samlet en række af de bedste butikker med badudstyr. Læs, lær og lad dig inspirere.

Bad & Stil

Drømmer du om at indrette et klassisk badeværelse, bør du kigge forbi en af Bad & Stils butikker. Her er alt fra badekar til håndklæder, og du kan få professionel hjælp til de spørgsmål, der formentlig hober sig op inde i dit hoved. Halvdelen af sortimentet er udenlandske mærker, resten er egenproduceret. Indret­nings­­hjælp koster 600 kr. pr. time.
Se mere på www.badstil.dk

Biga Interiør
At levere badeværelser, der fungerer i virkelige hjem hos virkelige mennesker, er Biga Concepts mantra. Priserne ligger i middelklassen, og designet er enkelt og klassisk. Rådgivning og eventuelt hjemmebesøg med opmåling og et konkret indretningsforslag er gratis, og du kan også få skræddersyede løsninger, så du kan udnytte dit badeværelse optimalt. Er du helt på bar bund med håndværkere og arbejdsstyring, kan Biga Concept styre hele projektet for dig. Se mere på www.biga.dk

Ikea Går du efter et praktisk og fleksibelt badeværelse, som samtidig ikke skal give dig årelang gæld, bør du tage et smut i Ikea. Her er både moderne, hvide elementer, skabe i funky farver og franskinspirerede stålrørsmøbler. På hjemmesiden kan du selv tegne dit badeværelse, eller du kan få rådgivning i butikken (vær forberedt på ventetid!). Ikea tager ud og monterer. Kæden har også et stort udvalg af alskens tilbehør.
Se mere på www.ikea.dk

Kvik
I de i alt 40 butikker over hele landet kan du købe inspirerende og moderne badeværelsesudstyr, uden at det sprænger dit budget. Ud over Kviks egne varer forhandles blandt andet Damixa og Hans Grohe. Personalet laver (gratis!) tegninger over badeværelset med forskellige indretninger og kan - dog mod betaling - komme ud i din bolig og måle
op samt montere hele dynen.
Se mere på www.kvik.dk

La Maison
Den elegante butik på Hellerup Strandvej er for virkelige feinschmeckere - vel at mærke dem, der elsker klassisk romantisk landstil og tjekket minimalisme. De fleste af produkterne er fra Italien og England, og alt er lige en tand mere ekstravagant og eksklusivt, end du havde håbet på. Det afspejles også i priserne, der kræver en velvoksen tegnedreng. Firmaet har 20 års erfaring i branchen, så du kan være sikker på at få kvalificeret rådgivning fra start til slut.
Se mere på www.la-maison.dk, www.waterspring.dk og www.lifestyle-italy.dk

Lemérand
I Lemérands showroom i Hellerup finder du armaturer, klinker, natursten, kar, porcelænsvaske, belysning og tilbehør - alt sammen i topklasse. Det elegante sortiment er fra Frankrig, Spanien, Italien og England og fås i flere prislejer, men hovedsageligt i den mere pebrede ende. Til gengæld får du badudstyr, som ikke ligner alle andres. Forretningen har tilknyttet et antal indretnings­arkitekter, der kan hjælpe dig med at få opfyldt dine vildeste baddrømme.
Se mere på www.lemerand.dk

Odoricostudio
Her er butikken for dig, som vil have en løsning ud over det sædvanlige. Stilmæssigt kan du få næsten alt, men fællesnævneren for de flere hundrede leverandører er originalitet og god kvalitet. Det kombinerede showroom og kontor har åbent efter aftale, så der er god tid til at koncentrere sig om den enkelte kunde. Rådgivning, tegninger og hjemmebesøg er gratis, hvis du køber udstyret i butikken. Og så kan du glæde dig til den nye hjemmeside, der giver dig mulighed for at handle alt det lækre grej på nettet.
Se mere på www.odoricostudio.dk

Svane Ønsker du et badeværelse, som kan holde stilen de næste 10 år, er Svane et godt bud, især hvis du samtidig har et mellemstort budget. Priserne ligger nemlig lige midt imellem. De ansatte har højst sandsynligt sammensat langt flere badeværelser, end du kan forestille dig, så spørg bare løs. Ender det med et køb, kan du såmænd også få dem til at montere din nye håndvask. Se mere på www.svane.com

6 badbutikker på nettet
Hvis du skal ungå at sprænge badbudgettet, kan en shoppetur på nettet være din redning. De fleste onlinebutikker har gode rabatter og et bredt sortiment af lækre design­produkter og vvs-artikler til både køkken og bad.
www.privatgrossisten.dk
www.lavprisvvs.dk
www.billigvvs.dk
www.vvs-shoppen.dk
www.rabat-vvs.dk
www.vvsgiganten.dk