Hokus pokus, din vask skal være i fokus!

Tiden, hvor køkkener var hvide og badeværelser det samme er så småt ved at være ovre og én af de nyeste tendenser er at sætte kulør på vasken.

Lyserød vask
© Pinterest

En vask med wouw-effekt

Vasken skriger på opmærksomhed efter årtier som klodsen om benet på din indretningsfantasi. Længe har den kun været der af praktiske årsager, men nu skal den også være der for wauw-effekten og blikfang og bringe resten af rummet up to date. Det kan du gøre på forskellige måder. Her er de tre mest trendy lige nu.

1. Lyserød og andre pasteller

Væk med de hvide og kliniske vaske og omfavn i stedet flotte farver på badeværelset og i køkkenet. Her slipper du selvfølgelig heller ikke for den lyserøde farve, som virkelig dominerer indretningen i øjeblikket, men du kan også skeje ud med mint, gul eller noget helt fjerde.

2. Gyldne kar

Du kan også vælge at skabe blikfang med en vask i messing. Det giver et yderst eksklusivt look og særligt, hvis du finder et tilsvarende armatur. Den smukke vask vil bryde med resten af køkkenet, og det fungerer specielt godt i et hvidt køkken, hvor vasken virkelig kan løbe med opmærksomheden.

3. Terazzo vaske

Terrazzo har fået et kæmpe comeback de seneste år, og det er ikke kun på badeværelsesgulvet eller som bordplader. Vasken må også meget gerne være i det smukke materiale, og du kan med fordel kombinere det med andre terrazzo elementer, så rummet får et gennemført look.