Ja tak til kernelæder og egetræ på badeværelset

Kernelæder og eg er de primære materialer i forårskollektionen fra By Wirth. Se kollektionen og læs om designerens vision bag.

© By Wirth

Trænger du til nyt liv på badeværelset, kan det godt betale sig at vende blikket mod den nye kollektion fra By Wirth. Signe Wirth Engelund, som er designeren bag det populære brand, har skabt en kollektion med fokus på naturlige materialer, hvilket passer perfekt ind i den nordiske stil.

De primære materialer er kernelæder og eg; to slags materialer, som kun vil blive smukkere i takt med deres patinering. Materialerne vil bidrage med et personligt og varmt udtryk til dit badeværelse.

Signe Wirth Engelunds fokus har været at designe en kollektion med klassiske accessories til hjemmet. Funktionaliteten skal være i højsæde, og ingen af produkterne skal have overflødige og ubrugelige detaljer. Knagerækken 'Rack' er et glimerende eksempel på denne vision. Rack fås i to størrelser og er derfor anvendelig i både entreen til jakker, i køkkenet til viskestykker eller til morgenkåben på badeværelset.

I den nye kollektion findes også 'Towel Hanger' og en toiletrulleholder. Begge produkter opfylder ikke alene en praktisk funktion på badeværelset, men bidrager også æstetisk.

Vejledende udsalgspriser

Rack, 4 Dots, længde 51,5 cm: 799 kr.
Rack, 6 Dots, længde 80,5 cm: 999 kr.
Håndklædeholder, Towel Hanger, højde 22 x længde 25 cm: 399 kr.
Toiletrulleholder: 349 kr.