Lise og Michaels skønne badeværelser fra Nybyggerne

Lise og Michael fra Nybyggerne 2016 vandt deres retro-drømmehus. Se her, hvordan du får deres skønne badeværelsesstil.

Nybyggerne 2016 badeværelse
© Lise Vandborg

Har du også siddet klistret til skærmen hver onsdag aften de sidste par uger? Det har vi! Nybyggerne 2016 har budt på fantastisk indretning og sjove påfund.

Vinderne blev kåret i onsdags, og det var det unge par Lise og Michael, som vandt nøglerne til deres retro-drømmehus. Deres stil var sikker og klar, og de formåede at skabe en sammenhængende indretning, hvor tankerne leder en tilbage til de stilfulde og festlige 50-60'erne.

Parrets badeværelsesindretning har især tiltrukket sig vores opmærksomhed. Med mønstrede fliser og hjemmelavede løsninger, har de virkelig åbnet danskernes øjne for retro-indretning.

Er du hoppet med på bølgen, og drømmer om et badeværelse med legende fliser, skønne vintagefund og masser af teaktræ? Vi har sammensat et galleri med fantastiske badeværelser, der ligesom Lise og Michaels badeværelser, har et nostalgisk og stilfuldt udtryk.

Har du fået blod på tanden og er klar til at overtage retro-stilen, så skal du også se disse badeværelser, som tager dig med på en nostalgisk tidsrejse.

HÅNDPLUKKET TIL DIG