Mads Nørgaard bevæger sig ind på badeværelset

Den populære herre Mads Nørgaard bevæger sig ud af garderoben og ind i boligindretningen, og i et samarbejde med Magasin leverer han nu det perfekte julegaveønske til boligentusiasten.

mads nørgaard håndklæder

I årevis har kvalitets- og modebevidste fans sværget til Mads Nørgaards klassiske modetøj, og i særdeleshed de ikoniske striber, som er synonym for enkelt og holdbart design. Denne vinter er der gode nyheder til de trofaste fans, for nu rykker de klassiske striber også ind i indretningen, hvor særligt badeværelset har mulighed for et få et strejf af de folkekære designs.

I samarbejde med Magasin har Mads Nørgaard designet en serie af boligtekstiler, bestående af håndklæder, badekåber samt sengetøj og viskestykker.

”Magasin har været storeleverandører af boligtekstiler til de dansk hjem i årtier, så det var med en hvis portion ærefrygt og spænding, at jeg nærmede mig opgaven. Det har været en kæmpe fornøjelse, at lave kollektionen til Magasin du Nord, og jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg synes, det er blevet en forskønnelse af noget, som vi omgiver os med til hverdag, men som ikke altid får den opmærksomhed, som den egentlig fortjener” fortæller Mads Nørgaard.

Motiverne på tekstilerne afspejler designerens mest populære designs gennem tiden, og består af de tidløse striber, lopardprint, samt statements, som er udvalgt så dekorationen giver mening i forhold til produktets brugssituation. På sengelinnedet står der ’SLEEP’, på håndklæderne ’DRY’ og på viskestykkerne 'JOIN’, fordi det bare er sjovere at vaske op, hvis man er flere om det. En filosofi, vi her på redaktionen er mange, der deler.

Kollektionen forhandles hos Magasin fra midt december.

mads nørgaard håndklæde i striber
mads nørgaard håndklæde med tekst
mads nørgaard sengetøj
mads nørgaard sengetøj i striber
mads nørgaard indretning