Mit feminine badeværelse

Se skønhedsekspert Pernille Bo Rahbeks feminine badeværelse.

Pernille Bo Rahbek og Reimer Bo Christensens badeværelse er et klassisk københavner-badeværelse, hvor grundelementerne er hvide fliser, originalt terrazzogulv og en enkel, sort bort øverst på fliserne.

Pernille er derudover gået amok med duftlys, friske blomster, parfumeflakoner og andre smukke sager for at gøre rummet feminint. Det hele handler, ifølge skønhedseksperten selv, nemlig om stemning.

"Sørg for at få noget levende derind. Blomster, lys, fotografier - eller en gammel, afskallet bænk, hvor du kan sidde og file tånegle. Jeg er ikke til badeværelser med mega spotlys og svømmehalsstemning," siger Pernille, som i øvrigt aldrig lægger sin makeup på badeværelset.

Hvis der er en ting i badeværelset, som hun aldrig ville undvære, er det en rigtig bruseniche. Hun ville dog ønske, at der også var plads til både badekar og en bænk.

Pernilles Skønhedstips Pernille Rahbek har tidligere arbejdet som journalist og skønhedsredaktør på Costume. I dag er hun selvstændig pr-konsulent og leverer livsstilsstof til diverse medier fra sit pr-firma, Rahbecco. Hun er 29 år og gift med DR-nyhedsværten Reimer Bo Christensen.

  • Af cremer vil jeg anbefale at tænke dansk. Her i landet laver vi rent faktisk supercremer. Prøv både dem fra Beauté Pacifique og Rønsbøl. Jeg har som skønhedsredaktør prøvet en kvart milliard cremer. Men de her, de kan noget.
  • Lækre cremer pynter. Anti-rynkecreme fra Beauté Pacifique, 332 kr., og dagcreme fra Rønsbøl, 475 kr.
  • Køb aldrig billige duftlys. De stinker af 'fake'-parfume efter 10 minutter. Et duftlys spreder hygge, stemning og en dejlig duft i dit badeværelse. Duftlys, 195 kr., Tromborg.
  • Tænk i skønhed, når du køber nye produkter. Så bliver kosmetikken til de smukkeste nipsgenstande på badeværelseshylderne. Flip ud med et flot emballeret mærke som Paul & Joe, og gem alt det grimme i skabet.