Nyt og ekstravagant design til køkken og bad

Mano Cima er en ny designlinje fra Kvik til dig, der tænker kreativt og ønsker det helt unikke og personlige køkken og badeværelse.

27. juli 2016 af Mariah Leitisstein

Den luksuriøse stil

Kvik lancerer en ny serie til både køkken og badeværelse, hvor der er lagt vægt på den rå kombination og en helt særlig personlighed. Den nye eksklusive designlinje hedder Mano Cima og er baseret på Kviks populære Mano-serie.

Mano Cima til både køkken og bad har smukke overflader i massivtræ, som desuden er beklædt med sortlakeret egetræ. Serien holder fast i et klassisk dansk og velkendt design med ekstraordinære kvaliteter, som kan ses og mærkes på det ydre såvel som det indre. Derfor er der også lanceret en lang række nye accessories, der matcher den luksuriøse stil. Det er bl.a. muligt at få håndvaske designet af Kartell og Konstantin Grcic.

Mano Cima i bad og køkken

Badeværelset fra Kvik kan fx kombineres med en rå indretning i form murstensvægge eller beton, som giver designet endnu mere personlighed og karakter. Badeværelsesdesignet fås i 60-160 cm med en unik vask fra Laufen af Safir porcelæn.

Til køkkenet fås desuden en serie underskabe med smarte skuffeløsninger samt dør til opvaskemaskinen eller affaldsskab, som inviterer til at man blander og mixer fra andre køkkenserier.

Fås til september

Mano Cima fås i Kviks butikker verden over fra september.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...