Pep dit badeværelse op med disse 3 tendenser

Badeværelset er for mange blevet hverdagens hjemmespa og hjemmets pusterum. Understøt det ved at opgradere rummet med udgangspunkt i nogle af disse tendenser.

badeværelse indretning fliser
© Geberit

Badeværelset er for mange - særligt forældrene - blevet hverdagens lille pusterum. Derfor er der endnu mere grund til at gøre mere ud af rummet, så det fremstår indbydende og som en helt naturlig del af hjemmet og den personlige stil.

badeværelse indretning naturmaterialer
© Ifö

Grøn marmor giver dit badeværelse et eksklusivt look og skaber med sin mørke nuance dybde til vægge og gulve.

1 Tidløse naturmaterialer

Naturen er for alvor rykket ind i hjemmet – også i badeværelset. Her spænder naturmaterialer så bredt, at du både kan skabe et helt klassisk look med eksempelvis marmor eller natursten, eller give plads til mere personlighed og flere udskejelser med nye terrazzokombinationer eller for eksempel grøn marmor. Brug træelementer til at give en rolig og varm kontrast på vægge eller gulve. Men mindre kan også gøre det; som for eksempel en baderist i træ eller en skammel, en flettet vasketøjskurv eller mindre accessoires i træ.

LÆS OGSÅ 33 af de bedste vasketøjsløsninger eller 5 flotte og praktiske måder at opbevare vasketøj på

grøn badeværelse
© Ifö

Understøt badeværelsets funktion som hverdagsrefugium ved at skabe en hyggelig krog, hvor din personlighed kan komme til sin ret.

2 Det personlige rum

I flere år har der i indretning generelt været en tendens til, at hjemmet personliggøres. Denne trend er nu for alvor også nået til baderummet, der mere end nogensinde er et rum for egen tid, fordybelse og mentalt frirum. Det er de små detaljer, der gør forskellen - Hvilken sæbe eller duft du har stående, siger meget om, hvem du er. Bøger eller et par magasiner i vindueskarmen fortæller også en historie, og måske har du samlet ting på tidligere rejser, der fortjener en plads på hylden. Kunsten er også begyndt at flytte med ud på badeværelset, så faktisk er det kun din egen fantasi, der sætter grænsen.

Grønne planter i badeværelse
© Ifö

Grønne planter og naturlig elementer er en god måde at peppe dit hvide badeværelse op, uden at skulle investere formuer i en ombygning.

3 Grønne detaljer

En naturlig del af indretningen af badeværelset er også at bruge planter og andet grønt, der giver en fornemmelse af natur eller sågar troperne. I det store badeværelse kan en krukke med en overdimensioneret plante skabe grønt blikfang og samtidig være med til at give et godt indeklima. På de mindre badeværelser, der måske ikke har så meget dagslys, kan du bruge eucalyptus i enten en lille vase eller i et bundt, som kan hænge fra brusehovedet. Det både pynter og skaber en lækker fornemmelse af spa med sin diskrete og naturlige duft.