Små detaljer, stor effekt: Skab et gennemført udtryk på badeværelset

Det kræver ikke nødvendigvis en omfattende forvandling at opnå rød tråd og sammenhæng i indretningen på dit badeværelse. Få inspiration her!

© Unidrain

Fliser, maling og møbler er nok det første, de fleste af os kigger på, når vi skal indrette vores badeværelse. Men de mindre detaljer har også betydning for udtrykket i rummet. Faktisk kan det skabe både luft og rød tråd, hvis du tænker dem ind i en større sammenhæng og lader udvalgte former og materialer sætte kursen. Se bare her.

1. Funktion møder æstetik

Plastikemballage er sjældent dekorativt i indretningen. Det gælder også den uundværlige, men ofte kedeligt designede håndsæbe, der står ved siden af vasken i mange danske hjem.

En lille detalje som at hælde din sæbe på en fin dispenser er en nem og overskuelig måde at løfte looket i rummet – og især hvis du vælger en, der spiller sammen med de øvrige farver og materialer.

I Reframe-serien fra danske Unidrain er det en selvfølgelighed, at funktion og æstetik skal gå hånd i hånd på badeværelset. Senest har de udvidet serien med en eksklusiv sæbedispenser med flere unikke features – blandt andet en skridsikker bund og en smart doseringsfunktion, der sikrer, at du får den rette mængde sæbe i hånden.

Alle produkter i Reframe-serien er skabt i samme enkle designsprog og lækre materialer, så det er nemt at skabe en rød tråd i indretningen på dit badeværelse.

© Unidrain

TIP Lad de samme materialer gå igen flere steder i dit badeværelse – for eksempel på små detaljer som sæbedispenser og toiletbørsteholder. Det giver et gennemført og harmonisk udtryk.

2. Skjul med stil

Det er rart at have dagligdagsting som håndklæder, parfume, shampoo og hudplejeprodukter lige ved hånden. Men tænk også over, hvor og hvordan du opbevarer dem, når de ikke er i brug.

Badeværelser kan hurtigt komme til at fremstå rodede og overfyldte – især hvis du blot har få kvadratmeter at brede dig på. Hold derfor så vidt muligt store flader ryddelige, og tænk opbevaring som et element, der, udover at være praktisk, også skal bidrage til æstetikken.

Eksempelvis kan et lille areal som brusekabinen blive mere indbydende at se på, hvis produkter og bruseskraber står samlet på én hylde frem for at flyde over hele gulvet.

Med en sæbehylde med integreret bruseskraber kan du holde gulvet i brusekabinen fint og ryddeligt.

© Unidrain
© Unidrain

TIP Sorte detaljer kan skabe smuk kontrast i et ellers lyst rum. Det kan være alt lige fra spejl eller brusevæg til mindre accessories som håndklædeholder og hylder.

3. Let og svævende design

Kniber det med pladsen, eller kan du bare godt lide et luftigt udtryk, kan du med fordel tage væggene i brug, når du indretter. Løft udvalgte detaljer, små som store, fra gulvet og se, hvordan det øjeblikkeligt får badeværelset til at fremstå lettere og mere rummeligt.

Den væghængte toiletbørste fra Reframe-serien giver et elegant touch til rummet og gør samtidig rengøringen en hel del nemmere. Børsten er udformet med en antidryp-funktion, så du slipper for vand på gulvet, og det eksterne håndtag sørger for, at du kan tømme beholderen uden at komme i kontakt med bakterier. Pænt og praktisk!

Skab et let udtryk ved at løfte udvalgte detaljer fra gulvet. Det gør samtidig rengøringen lidt lettere. Toiletbørsten fra Reframe fås i stål, messing, kobber og sort.

© Undrain