Tilbehør i træ

Smukt til dit bad. Ny serie med toiletsæde, papirholder og vægspand i formspændt træ.

article 828
© boligmagasinet.dk

På Bolig Magasinet elsker vi den nye badeværelsesserie, fordi den skjuler noget så kedeligt som toiletruller og affald på en æstetisk måde, der skaber harmoni og atmosfære.

Uanset om din stil er romantisk bondeidyl, skandinavisk renhed eller raffineret storbyluksus, skaber serien en rød tråd i indretningen og bringer naturens toner ind i dit badeværelse.

Pressalit-seriens organiske former fås i kirsebær, mahogni og hvidtonet eg. Vælg den træsort, der matcher badeværelsets øvrige indretning eller skab kontraster med træets toner på et badeværelse med hvide og lyse elementer.

Toiletspanden hænger med sit organiske formsprog skulpturelt på væggen, hvor træets åretegninger går i dialog med papirholder og toiletsæde. På væggen er spanden nem at komme til, og her er den samtidig ikke i vejen, når gulvet skal vaskes.

Desuden har spanden en smart funktion, der gør, at spanden lukker dæmpet af sig selv, når først vatpinde og papir er smidt i posen.

Pressalits produkter forhandles gennem VVS-installatører i hele landet. Vejledende udsalgspris for Mistral toiletsæde i træ er kr. 2.400 og for papirholderen kr. 935. Vægspanden koster kr. 1.975.

Læs mere:

www.pressalit.dk

Fra 70'er rædsel til lækkert bad