Toiletskyl på den trendy måde?

Geberit tager kampen op mod kedelige toiletskyl, og kommer denne vinter med kvalificerede bud på, hvordan man gør toiletskyllet lidt mere sexet.

Toiletter og toiletskyl har aldrig været det mest sexede i snakken om boligindretningen, og det selvom at sanitetsvirksomheder gennem tiden har udviklet både væghængte toiletter og et utal af forskellige knapper til at skylle ud med.

Men denne vinter gør Geberit-gruppen et kvalificeret forsøg på at løfte toiletskyllet fra den vante tankegang om skylleknapper i hvid plast eller aluminium. Geberit-gruppen er førende inden for sanitetsteknologi, og er kendt for sine holdbare og nytænkende designs, hvilket de to nyheder er stærke eksempler på.

Flere og flere funktioner i badeværelset bliver berøringsfrie, og med Geberits touchfree toiletskyl Sigma 80, behøver du bogstavelig talt kun løfte en finder for at skylle ud.

I producentens anden nyhed er det æstetiske udtryk velovervejet, og med den nye version af Geberits populære model Sigma 01, kan du hive tidens hotteste tendens med gyldne metaller helt ind på badeværelset. Betjeningsfladen får nu nemlig både i trendy messing og kobber.

Produkterne er i handlen indenfor nærmeste fremtid, og priserne ligger til følgende:
Sigma 80 med berøringsfri flade: 8704 kr.
Sigma 01 i messing og kobber: 1910 kr.