Wellness vibes på badeværelset

Zone henter inspiration i wellnessuniverset og lancerer den populære Confetti Soft serie i nye nuancer.

23. oktober 2014 af Mette Seerup

Zone Denmark er kendt for sine klassiske og anvendelige produkter til badet. Som en del af brandets efterårskollektion lanceres den populære Confetti Soft serie i nye farver. Farver, som efterlever danskernes stigende efterspørgsel på luksus til badet.

Farverne er nemlig hentet fra den eksklusive wellness tendens, og farverne er derfor holdt i behagelige og afdæmpede nuancer. Confetti Soft er udført i keramik og er kendt for sin næsten fløjlsbløde overflade, som giver produkterne et lækkert særpræg.

Efterårets wellness edition udkommer i farverne sort og beige og består af en toiletbørste med indvendig aftagelig plastbeholder til 249 kr., en sæbepumpe med innovativ drypfri pumpe til 129,95 kr. , samt et tandkrus og en sæbeskål, begge til 79,95 kr.

For et gennemført look i badet, kan du med fordel vælge Zones håndklædeserie i samme rolige nuancer. Hælder du mere til det kontrastfyldte univers, kan du i stedet mikse de rolige nuancer og indtænke materialer i træ eller stentøj, for et perfekt efterårslook på dit badeværelse.

Produkterne er i butikker nu.

 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...