Black Friday: Her skal du købe lækkerier til boligen til (næsten) ingen penge

Er du i tvivl om, hvor du finder de gode tilbud? Her er 13 steder, hvor du kan shoppe løs til boligen.

© iStock by Getty Images

Lige om lidt er det Black Friday, hvilket betyder shopping med besparelser! Det kan måske være svært at overskue, hvilken butik du skal kaste dig over først, men vi har samlet 13 forskellige med gode Black Friday tilbud til boligen. Du kan allerede starte shoppingen i aften ved midnat bag din skærm.

Flügger

Hvis du skal til at pifte boligen op med maling, så tag et kig forbi Flügger. De har mindst 30 % på indendørs væg- og loftmaling af god kvalitet. Se tilbuddene her.

Ilva

Ilva står klar med op til 50% på en masse lækkerier. Du kan shoppe dem allerede nu! Se tilbuddene her.

Magasin

Her er altid spækfyldt med gode tilbud. De har i år også timetilbud, som starter allerede natten mellem torsdag og fredag. Så hvis du er en natteravn, kan det betale sig at sidde klar. Se mere til tilbuddene her.

Rosendahl

Webshoppen er klar med skarpe tilbud, når klokken rammer midnat i aften. Følg dette link, og hold dig opdateret.

Andlight.dk

For første gang deltager AndLight i Black Friday, og de byder på fantastiske tilbud på deres lækre designerlamper. Læs mere om deres tilbud her.

Designme.dk

DesignMe har design til hjemmet med særligt fokus på dansk og skandinavisk design. Læs mere om hvem de er, de brands, de forhandler og deres Black Friday tilbud her.

Jysk

Jysk er igen i år med på Black Friday-bølgen og kommer til at have mange tilbud med store besparelser, både i butikkerne og på deres hjemmeside. Læs mere om det her.

Sofakompagniet

De gode tilbud bliver offentliggjort natten til fredag. Kunne du tænke dig at have mulighed for at shoppe dem før alle andre kan du tilmelde dig og shoppe før alle andre. Læs mere om det her.

Holmegaard

Holmegaard åbner for fede tilbud på webshoppen til Black Friday. Du kan holde dig opdateret omkring tilbudene på deres facebook eller på deres hjemmeside her.

Lampemesteren.dk

Hvis du tilmelder dig kundeklubben på Lampemesteren.dk, kan du få del i alle tilbudene til Black Friday allerede fire timer før alle andre. Læs mere om det her.

Biva

Biva kører med gode tilbud hele ugen op til Black Friday, og derudover har de 20% på alt. Tag et kig på deres hjemmeside og se, hvad du skal gå efter. Du kan se mere her.

Kähler

Vild med Kähler? Så hold fast! Til Black Friday kan du nemlig spare op til hele 80% på deres Black Friday-kollektion. Læs mere på deres hjemmeside her.

Imerco

Imerco har Black Week, og har gode tilbud hele ugen. De peeker dog fredag den 24. november. Læs mere om deres dagstilbud her.

God fornøjelse!