20 fantastiske huler til børneværelset

Kan du forestille dig noget federe, end at have sin egen hule på værelset, når man er 4-5 år gammel? Vi har samlet 20 kreative ideer til, hvordan du får hulestemning på børneværelset derhjemme.

Huleseng til børn med stjernehimmel-detaljer

Min helt egen hule

Er der noget federe, end at have din helt egen hule inde på værelset, når du er bare fem år? Næppe. Og der findes heldigvis mange måder, du kan skabe hulestemning på børneværelset, uden at skulle have gang i store tæpper og bunker af madrasser. Vi har samlet 20 søde ideer til børneværelset her.

Hule under sengehimlen

En dekorativ sengehimmel er den ultimativ letteste måde at få hulestemning på børneværelset. Det eneste det kræver, er en krog i loftet, og så selvfølgelig en sengehimmel, som kan findes i mange børnebutikker eller på nettet.

Hulestemning med mørke vægge

En bøtte maling, malertape og en pensel er de tre vigtigste redskaber, hvis du vil skabe hulestemning med mørke vægge. Har du ikke mod på at male hele børneværelset, kan du nøjes med at male i hjørnet ved sengen og på den måde gøre sovepladsen ekstra hyggelig.

Hulen i det lille hus

Har du mod på et lille projekt med sav og hammer, vil du med garanti kunne skabe stor glæde hos familiens mindste medlem med et lille hus på værelset. Er du til et mere blødt udtryk, kan du opnå samme effekt med tre rundstokke og et langt stykke stof.

Huler i flere niveauer

Tænk i forskellige niveauer, når du indretter børneværelse, og byg en køjeseng med plads til opbevaring eller legehule under. Med mdf-plader kan du bygger en tynd væg eller låger til sengen og få den ultimative hule, som dit barn vil elske!