Dette Tripp Trapp-hack har taget Instagram med storm! 2,5 millioner har set Majas video

Siden 1972 har det geniale stoledesign forsødet børnefamiliers hverdag. For 20 år siden kom en ny version til med endnu flere muligheder, men vidste du, at du nemt kan hacke stolen – ny eller gammel – selv? Se hvordan.

Tripp Trapp stol hack

Hagesmækker, vådservietter, dækkeservietter og meget mere ...

Ja, det kræver en del ekstra udstyr at spise med små børn.

I de fleste hjem bliver alle disse ekstra ting opbevaret rundt omkring i forskellige skuffer og skabe.

Men er dit hjem et af de (mange danske) hjem, der har den klassiske Tripp Trapp højstol stående rundt om spisebordet, så findes der en helt genial opbevaringsløsning, så du fremadrettet kan have alt du skal bruge lige ved hånden.

Ekstra opbevaring for bare 35 kr.

For nogle har det længe været kendt, at Ikeas klassiske 'Trofast' kasse til bare 35 kr. fra Ikea passer perfekt ind i rillerne på en Tripp Trapp højstol.

Men da @majasulau delte en video på Instagram, hvor hun viste hacket, blev det ret tydeligt, at det ikke er almen viden!

Mere end 2,5 millioner har i skrivende stund set videoen og mere end 11.000 har liket.

"Men det virker jo ikke? Kassen falder ud!"

En del har også testet hacket af derhjemme, og flere skriver i kommentarfeltet, at de ikke kan få de to dele til at passe sammen: kassen falder ud, fordi afstanden mellem de to rillede sidestykker er for stor.

Et fælles træk for de kommentarer, som udtrykker frustration over hacket i kommentarsporet, er, at de alle er engelske, mens danske følgere alle er begejstrede.

Så der ligger muligvis en forskel i ét af produkterne udenfor Danmarks grænser.

Eller også er der tale om forskelle i den nye og gamle version af stolen. Stokke lancerede nemlig en ny version i 2003. Og selvom det er ved at være en del år siden, så går den klassiske børnestol ofte i arv, og der er derfor en chance for, at mange hjem stadig har den første version stående.

Så vi undersøgte!

Den største forskel på de to versioner ligger i, hvor stor afstanden mellem rygstykkerne er, hvilket betyder at det ikke er alt ekstra udstyret, du kan få til stolen, der passer til begge versioner.

Men det påvirker ikke bredden mellem de to rillede sidestykker, hvor Trofast-kassen skal skydes ind.

Så vi testede!

På begge versioner af stolen: den nye og den gamle. Og hacket virker upåklageligt på begge.

--> Så budskabet her fra lyder, at du roligt kan investere de 35 kr. i en Ikea-kasse, hvis du også synes, dette hack er genialt ud over alle grænser!