Fantastisk makeover på børneværelset

Det tidligere slidte køkken i Frederiksberg-lejligheden blev forvandlet til et lyst og kreativt børneværelse med hjemlig hygge og fokus på leg. Se, makeoveren her!

© Thomas Dahl

FØR

Børneværelset var tidligere køkken.

© Thomas Dahl

EFTER

Skuffemodulerne, der stammer fra et tysk rejsebureau, har både været brugt som skrivebord, reolsystem, puslebord og nu som legebord. Lanternerne er fra Vietnam, mens gyngehesten har været Katrines, som hun nu har malet og restaureret.

Idé Mal et par trin på en gammel stige og brug den som et fint udstillingsmøbel.

© Thomas Dahl

5 tips til personlig indretning

· Miks klassiske møbler med lidt skæve elementer som loppefund og ting, der har patina og en historie bag sig.

· Hold grundlæggende udtrykket minimalistisk og roligt med en hvid base. Sørg for at have få velovervejede stilleben og anden udsmykning, der giver et personligt touch.

· Skab et råt modspil til det feminine med ere industrielle ting, som rullebord, metalkasser, metallamper og lignende.

· Få et legende udtryk ved at bruge forskellige møbler og ting i en anden sammenhæng end normalt. Eksempelvis giver den gamle stige på Elviras værelse et nt og sjovt twist.

· Vær ikke bange for at bruge farver og maling i indretningen, men sørg for primært at holde nuancerne i samme farveskala, så det stilrene look ikke brydes.

Se hele hjemmet indrettet med geniale, snedkerlavede opbevaringsløsninger i Bolig Magasinet nr. 211, som er ude nu. Smugkig i magasinet her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG