Stilrent boliginteriør til børneværelset

Forkæl de små med lækre nyheder fra Georg Jensen, Tripp Trapp, Rafa-kids, Liewood & Oliver Furniture.

21. februar 2017 af Martine Jacobsen

Stokke

Den berømte Trip Trap stol kom verden til i 1972 og er siden da blevet en designklassiker. Stokke har nu produceret stolen i mere end 40 år og der er udført mere end 10 millioner stole. Det fejrer virksomheden ved at lancere en Limited Edition Anniversary kollektion. Kollektionen består af de berømte Trip Trap stole, der bliver produceret i matlakeret eg med sofistikerede hardware detaljer. Stål bliver benyttet til den lyse stol og rosaguld metal til den mørke. 

I Limited Edition Anniversary kollektionen bliver der kun udgivet 2000 eksemplarer, der hver især bliver nummereret og har indgraveret signatur fra designeren selv. 

En unik og elegant designklassiker, som du absolut må have i dit hjem.
Trip Trap stol, 1.750 kr. v / Stokke

Liewood

Liewood har lanceret skønne opbevaringsløsninger, puslebetræk og gulvtæpper til børneværelset. 

Få styr på rodet på børneværelset, og benyt dig af stofkurve i 100% økologisk bomuld. Kurvene findes i to forskellige design. En cremefarvet kurv med et panda-ansigt på og en rosafarvet kurv med et katteansigt på. 

Stofkurven er perfekt til opbevaring af legetøj eller bamser på børneværelset, samtidig med at den pynter fint. 

Lækre gulvtæpper, der er produceret af bæredygtigt genbrugsmateriale, egner sig godt til alle rum i dit hus. Det fine aflange tæppe har frynser i hver ende og findes i cremefarvet, rosa, grå og et miks af grålige nuancer. 

Stofkurv og tæppe i 100% økologisk bomuld fra Liewood.
Stofkurv, 200 kr. v /Cahetu
Tæppe, 300 kr. v /Cahetu

Georg Jensen Damask

Forkæl de mindste med tekstiler af den blødeste og luneste slags. Georg Jensen Damask byder velkommen til nyheden FADE, som er en form for åben badekåbe/kappe med hætte til babyer og små børn. På den ene side er den blød af vævet frotté med optimal tørreevne og på den anden side er vævet bomuld, der er med til at holde på varmen. Da hættefrottéen er forvasket, giver et moderne og lidt rustikt udtryk.

Designet på det nye sengetøj FARYTALE, er baseret på Den Standhaftige Tinsoldat af H.C. Andersen, fortolket af billedkunstner Sonia Brandes, og til sidst vævet af Georg Jensen Damask. Sengetøj i fine pasteller til både piger og drenge.

Hættefrotté og Farytale sengetøj af ægyptisk bomuld fra Georg Jensen Damask.
Hættefrotté, 360 kr. v /Georg Jensen Damask
Sengetøj, 490 kr. v /Georg Jensen Damask


Rafa-kids

Vil du gå all-in med møbler af god kvalitet til børneværelset, bør du kigge lidt nærmere på Rafa-kids. 

Rafa-kids lancerer sin nye enkeltmandsseng, der har fået navnet ’A teen bed’. Sengen er elegant og moderne, og passer i størrelsen både til voksne, teenagers og børn. Et minimalistisk design med fokus på bæredygtighed, som kan benyttes i dagsstimerne, som en sofa når der skal læses historier og hygges.

Rafa-kids byder også velkommen til ’BB bench’, som er en fin og simpel skammel i samme stil med sengen. Du kan benytte skamlen til at stille på badeværelset, så de små har noget at sidde på, når de børster tænder. Den kan ligeledes bruges på børneværelset, som en siddeflade, et opbevaringsmøbel, et bord eller et legeobjekt.

’A teen bed’ og ’BB bench’ findes i flere farver.
Seng, ca. 4.885 kr. v /Rafa-kids
Skammel, ca. 2.120 kr. v /Rafa-kidsOliver Furniture

Oliver Furniture byder på et bredt udvalg af møbler til både børn og voksne. En nyhed til børneværelset, der egner sig både til de små og store børn, er den nye køjeseng. Køjesengen har en stige i den ene ende, hvor børnene kan kravle op til overkøjen. Der er plads til at montere en sengeskuffe eller en udtræksseng under sengen, som begge vil være funktionelle og praktiske løsninger, til børneværelset.

Oliver Furniture lancerer også en nyhed til babyer. Seaside puslekommoden har tre skuffer, en aftagelig pusletop, samt et indbygget udtræk under pulsetoppen, til at hænge ting på eller stille ting på. Med den aftagelige pusletop, har kommoden mulighed for at blive benyttet til almindeligt brug, når puslebordet ikke er nødvendigt mere.

Køjeseng og puslekommode af birk fra Oliver Furniture.
Køjeseng, 11.439 kr. v /Oliver Furniture
Puslekommode, 5.948 kr. v /Oliver Furniture

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...