Cirkusloft

Spring med på denne oversete Pinterest-trend til børneværelset

Du behøver ikke meget mere end maling for at skabe eventyrlig, løssluppen stemning på børneværelset! Se de inspirerende eksempler på, hvordan det kan gøres.

20. december 2018 af Mi Skjold Brix

Et børneværelse må gerne emme af kreativitet og fantasi - men det kan være svært at finde ind til den åre, når der skal lægges planer for indretningen af efterkommernes gemakker. 

Heldigvis findes der et væld af inspiration derude og én af de fine, budgetvenlige idéer, vi har forelsket os i, er cirkuslofterne.

Inddrag loftet i indretningen af børneværelset

En af dem, der med stor succes har malet et cirkusloft (i spisestuen!) er stylisten Isabelle McAllister. Loftet blev lavet i forbindelse med et projekt, hvor børn fik lov til at stå for farvevalget i en hel lejlighed. 

På børneværelset derimod kan det markante mønster skaber en hyggelig hulestemning og gøre alt under sig lidt mere legesygt. Som en bonus kræver det ikke mange kroner at lave - dog lidt tålmodighed. 

Du kan vælge at gå efter de klassiske røde og hvide farver, som her under...

Eller du kan tilpasse dit farvevalg til øvrige detaljer på børneværelset. Måske er din pode helt ekset med blå eller vild med gul. Så vælger du bare den farve. 

Og som sidste billede viser, kan du også vælge at sammensætte yndlingsfarven med andet end hvid - og endda fortsætte med striberne ned ad væggen. 

Har du fået smag for idéen, og vil du selv kreere et minicirkus derhjemme, finder du en super god, udførlig guide til, hvordan du maler cirkusloft, så det står knivskarpt i videoen herunder. Der er nogle ret gode tricks at aflure!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...