Bolig Magasinets stylist medvirker som ekspert i DRs nye indretningsprogram

'Hjem til forvandling' har fokus på makeovers på bare 4 dage - og lige præcis den præmis kan vi lære en hel del af, mener vores stylist, Julie Løwenstein.

Hjem til forandring på DR

Fra venstre: Julie Løwenstein, Kristine Virén og Kalle Thesbjerg

© DR

Godt nyt til alle os, der elsker indretning! DR er nemlig klar med et helt nyt program, som har DIYs og makeovers i fokus: 'Hjem til forvandling'.

Deltagerne i programmet elsker at forandre deres hjem og har taget imod en udfordring: på 4 dage skal de med hjælp fra håndværkere realisere deres næste projekt, inden eksperterne kommer på besøg og skal se resultatet.

De tre eksperter er arkitekt og formidlingschef Kristine Virén, indretningsdesigner Kalle Thesbjerg og ikke mindst vores egen Julie Løwenstein, stylist på Bolig Magasinet.

© DR

Stylistens bedste tip, når du vil lave om derhjemme

Ud over to magiske forvandlinger i hvert program, mener Julie Løwenstein også, at programmet kan give seerne en anden vigtig ting.

"Det er ikke kun på tv, at præmissen med en kort deadline fungerer. Vi er mange, der har tendens til at udskyde den sidste finish og tænke, "jeg kan altid male listerne en aften, jeg lige har tid", men det er de færreste af os, der får det gjort, fordi der ikke er noget, vi skal nå. Så jeg synes, det giver super god mening, at give sig selv en kort frist, så man får presset sig selv og knokler igennem. Det er måske hårdt, men så er det i kort tid og man når i mål," lyder det fra vores stylist.

Resultatet, hvis du ikke har en frist, bliver nemt, at du ikke rigtig når dertil, hvor du kan nyde dit rum, fordi du hele tiden ser en masse små ufærdige projekter, når du ser dig omkring, mener Julie.

"Det er derfor, du skal sætte en lidt stram, men opnåelig deadline for dig selv. Så kan du inden du går i gang få styr på håndværkere og materialer, så alt er på plads, når du endelig går i gang. Hvis du har brug for, at der er mere på spil for at komme i mål, kan du invitere nogle gæster på 'house warming' af dit nye rum, når du har nået din deadline," lyder rådet.

Se med, når modige gør-det-selv-danskere giver sig i kast med at forvandle deres hjem og se, hvor meget det kan lade sig gøre at komme i mål med på bare 4 dage.

Der er premiere på 'Hjem til forvandling' på DR1 4. november 2020 kl. 20.30 – og derefter på Dr.dk.