Bolighoroskoper er en ting - find dit for august her

Det er næsten for skørt til at være sandt. Men den er nu god nok. Du kan få vejledning til din indretning gennem dit horoskop!

© iStock

Lad os begynde med at slå fast, at det lyder ret skørt, og at vi går til det med skepsis.

Men hvis du også læser dit horoskop, når du får mulighed for det (og tror på det, når det er godt, men ikke når det er skidt), så vil du helt sikkert synes, at det her er lidt sjovt!

"Kaktusser, lerkrukker og florlette gardiner"

På det amerikanske boligsite Apertment Therapy dyrker de troligt bolighoroskopet, som de opdaterer hver måned med en melding om, hvordan deres læsere får det bedste ud af indretningen og dermed bliver gladere - alt sammen med udgangspunkt i planeter og stjerners placering.

Fx. lyder rådet til jomfruen på baggrund af stjernernes placering: "Lad dit hjem være både let som en sky og plantet solidt med rødder i virkeligheden" og der opfordres til at udstyre gemakkerne med både kaktusser og lerkrukker og flotlette gardiner.

Tvillingen derimod skal tænke tilbage på sin teenagetid. Læs hvorfor eller find dit eget amerikanske bolighoroskop lige her. Om ikke andet er det en god undskyldning for at finde en lille ny ting til hjemmet.